Επιχειρήσεις

Andrew Pyne: Η TUS Airways δεν σταματά τη λειτουργία της και προωθεί τη Λάρνακα ως κεντρικό αεροπορικό κόμβο

Σε διαδικασία σημαντικής αναδιάρθρωσης βρίσκεται η αεροπορική εταιρεία TUS Airways και δεν σταματά τη λειτουργία της, τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος Andrew Pyne. Στόχος επίσης για τον Pyne είναι να γίνει η TUS μια δυνατή Κυπριακή αεροπορική εταιρεία, προωθώντας τη Λάρνακα ως έναν κεντρικό αεροπορικό κόμβο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σε ανακοίνωση του αναφέρεται σε rebranding της εταιρείες και πως στόχος είναι να γίνει μία πανευρωπαϊκή αερογραμμή. Για αυτό το λόγο, όπως εξηγεί ο Pyne μειώθηκαν οι προσωρινά οι υπηρεσίες της.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Τις τελευταίες μέρες η TUS Airways “TUS” είναι στο επίκεντρο των τοπικών ΜΜΕ με πολλές εικασίες όσον αφορά το μέλλον της.

O κ. Andrew Pyne, CEO της TUS σχολίασε τις προαναφερθείσες εικασίες σήμερα.

«Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής: H TUS δεν σταματά τη λειτουργία της! Μετά την 28η Οκτωβρίου 2019, και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά ναυλωμένων πτήσεων. Ο λόγος είναι απλός. Η Tus βρίσκεται στη διαδικασία σημαντικής αναδιάρθρωσης της αερογραμμής δηλαδή “rebranding”, αλλαγή του τύπου των αεροσκαφών της και με νέα εταιρική ταυτότητα, στοχεύει στην εκ νέου εδραίωση της ως μια πανευρωπαϊκή παρά μια καθαρά περιφερειακή αερογραμμή. Δεδομένου της απαιτούμενης προεργασίας για επίτευξη των ως άνω στόχων της TUS, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μειώσουμε προσωρινά την κλίμακα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Μέχρι το καλοκαίρι του 2020, στόχος μας είναι η TUS να αποτελέσει ένα σημαντικά μεγαλύτερο αερομεταφορέα, μια δυνατή Κυπριακή αεροπορική εταιρεία, προωθώντας τη Λάρνακα ως έναν κεντρικό αεροπορικό κόμβο»

O κ. Pyne έχει στο ενεργητικό του περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αεροπλοΐας και των αερομεταφορών, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στην British Airways. Εντάχθηκε στη διεύθυνση της TUS στις αρχές του 2019 ως CEO, με στόχο τον σχεδιασμό και υλοποίηση της διαδικασίας αναδιάρθρωσης της Εταιρείας.

Σχετικά νέα

X
Translate »