Όμορφα της Πόλης

Ανδρέας Βασιλείου: Ένα υπέροχο παλικάρι που…το λέει η ψυχή του [βίντεο]

Δεν μπορούσε να περπατήσει, ούτε να μιλήσει. Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι μαζί του. Δεν του έδωσαν καμία ελπίδα αλλά όταν κανείς έχει πίστη και αισιοδοξία, πολλά μπορούν να αλλάξουν…

Ο Ανδρέας Βασιλείου γεννήθηκε το 1994 και είναι από την Αραδίππου. Διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση που του προκάλεσε αθετωσική τετραπληγία. «Έκανα τα πρώτα μου βήματα στην ηλικία των 7. Βέβαια περπατώ με μεγάλη δυσκολία αλλά για μένα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου δώσει ο Θεός. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσα ποτέ να περπατήσω και να μιλήσω. Τα κατάφερα όμως!!!» αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Ant1.com.cy.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Εκεί που οι άλλοι λένε είναι αδύνατον εμείς τους απαντούμε με μια λέξη «Μπορούμε». Σήμερα η εταιρία μας συμμετοχή στο Radisson Blu Larnaka International Marathon και κατάφερε να τερματίσει με στην στήριξη του γυμναστήριο Arena Personal Training Center και του γυμναστή Stephanos Petrouis που είναι πάντα στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που είναι δίπλα μας και πίστεψαν και πιστεύουν στο όραμα του AbleBook.

Gepostet von AbleBook am Sonntag, 17. November 2019

Την περασμένη Κυριακή, ο Ανδρέας συμμετείχε στο Radisson Blu Larnaka International Marathon και συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Το παλικάρι αναφέρει: «Μετά από την παρότρυνση του γυμναστή μου Στέφανου Πετρουί αποφάσισα να συμμετάσχω στον Larnaca Radisson Blu Marathon 2019. Και έτσι άρχισα να προετοιμαζόμαστε από δυο μήνες έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατορθώσουμε κάτι που για πολλούς φάνταζε αδύνατο. Όταν ήρθε εκείνη μέρα απλά είχα στο μυαλό μου τον τερματισμό. Σε μια στιγμή η κούραση ήταν μεγάλη αλλά καμία φορά η δύναμη της ψυχής και της θέλησης με ωθούσαν προς τον στόχο μου. Δόξα το θεό τα κατάφερα με την βοήθεια πάντοτε του Στέφανου το οποίο θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα».

thumbnail-IMG-1321

 

Σχετικά νέα

X
Translate »