Αθλητικά Νέα

Ανδρέας Τρικωμίτης: Έτοιμος για το UFC

Η υπερδύναμη των Μικτών Πολεμικών Τεχνών Ανδρέας Τρικωμίτης ξεκίνησε το Τζούντο σε ηλικία 4 ετών και άρχισε να αγωνίζεται στο εξωτερικό από 9 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κέρδισε πάρα πολλούς τίτλους στο τζούντο και στη συνέχεια συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.
Το 2012 άρχισε να αγωνίζεται σε αγώνες MMA στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια στη Κύπρο και την Ελλάδα. Όταν αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ήρθε αντιμέτωπος δύο φορές με το No.1 στην κατάταξη της Ευρώπης και το 2014 το Νο.2 στον κόσμο της Διεθνής Ομοσπονδία MMA (IMMAF) σε μια μάχη που κέρδισε με εκπληκτικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχε λάβει το βραβείο του καλύτερου “Αγώνα της βραδιάς” δύο φορές. Έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ερασιτεχνικού ΜΜΑ το 2016, κερδίζοντας τον τίτλο του μεγαλύτερου ερασιτεχνικού οργανισμού MMA εκείνης της εποχής.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το 2018 έγινε ο Πρώτος αθλητής MMA από τη Κύπρο και την Ελλάδα όπου αγωνίστηκε και κέρδισε στο Cage Warriors – UFC Fight Pass (77kg) που είναι κάτω από την αιγίδα του UFC. Αγωνίστηκε εναντίον αθλητών που τις πλείστες φορές ήταν πρωταθλητές των Μικτών Πολεμικών Τεχνών πολύ πριν από αυτόν με πολύ περισσότερη εμπειρία. Μέσα στα επόμενα χρόνια κατάκτησε τον επαγγελματικό Τίτλο Ευρώπης εναντίον του Γάλλου Πρωταθλητή και τον Τίτλο των Βαλκανίων το 2019.
Στις 16 Ιουλίου 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο αγωνίστηκε για τον Παγκόσμιο Τίτλο του BMF MMA εναντίον Άγγλου μαχητή και αυτός ήταν ο 18ος συνολικά αγώνας του στο οκτάγωνο κλουβί. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ επιθετικά και μετά από πολύ δυνατά και σφοδρά χτυπήματα ο Κύπριος τελείωσε τον αγώνα. Μια λίμνη από αίματα στο πάτωμα του οκτάγωνου κλουβιού ήταν η εικόνα που καθήλωσε.
Η πιο αναγνωρισμένη και κυρίαρχη δύναμη από Κύπρο και Ελλάδα, με εμπειρία 26 χρόνων στις πολεμικες τεχνες, συνεχίζει να γράφει ιστορία με την πολυαναμενόμενη είσοδο του τώρα στο UFC!! Η σκληρή δουλεια και η αφοσίωση του είναι που μας κάνουν περήφανους!!!

May be an image of 6 people, people standing and text

May be an image of 1 person and indoor

May be an image of 2 people and indoor

May be an image of 8 people, people standing and indoor

May be an image of 3 people, people standing and text

Σχετικά νέα

X
Translate »