ΑΕΚ

Aνδρέας Λευκαρίτης: «Δεν αξίζει να ασχολείσαι, ή θα φύγω ή θα κατεβάσω το μπάτζετ εκεί που αξίζει»

Τη μεγάλη του απογοήτευση για την πενιχρή ανταπόκριση του κόσμου και την μικρή του παρουσία στο γήπεδο εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον λιγοστό κόσμο στο παιχνίδι κόντρα στη Σάσαρι: «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από τον κόσμο της ομάδας μας. Πέρσι πήραμε τρεμπλ, πήγαμε στους «16» του Europe Cup και δεν είναι η πρώτη φορά που δεν έρχεται ο κόσμος. Είναι απών και είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω πώς νιώθω. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με ό,τι έχει σχέση με την καλαθόσφαιρα. Μπορείς να μας πεις και με άλλη λέξη αυτούς που ασχολούμαστε, αλλά ας το πούμε ρομαντικοί».

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει: «Σίγουρα. Υπάρχουν δύο παράγοντες για να δω του χρόνου τι θα γίνει. Η ΑΕΚ δεν είναι δική μου, δεν θα είμαι μόνιμα εκεί. Είμαι ένας οπαδός που έτυχε να είμαι πρόεδρος. Ή θα φύγω, ή το μπάτζετ θα είναι όσο αξίζει η ομάδα μας με βάση την παρουσία του κόσμου. Σίγουρα δεν θα είναι οι προϋπολογισμοί που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και σίγουρα δεν θα πηγαίνουμε για πρωτάθλημα. Ο κόσμος ακούει και καταλαβαίνει με τι ομάδες έχουμε να κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε κανείς που πίστευε ότι μπορούμε να προκριθούμε σε αυτό το γκρουπ. Ο κόσμος δεν σέβεται τους παίκτες της ΑΕΚ που προσπαθούν και τα παίρνουν όλα. Ίσως να κουράστηκαν να παίρνουμε τρόπαια, να σταματήσουμε λίγο».

Για το πρωτάθλημα: «Να παάρουμε μόνο τα θετικά. Έχουμε οκτώ ομάδες φέτος αντί έξι και το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Ο Κεραυνός και η ΑΕΚ χάνουν από πιο μικρές ομάδες, ανέβηκε ο ΑΠΟΕΛ. Παίζονται καλοί αγώνες. Τώρα πώς μπορείς να κάνεις πρωτάθλημα όταν δεν υπάρχει κόσμος και λεφτά… Με 50 και 100 άτομα στο γήπεδο εσύ θα έπαιζες αν ήσουν παίκτης»;

Για την κάρτα οπαδού: «Πέρσι δεν ήταν η κάρτα αλλά πάλι δεν ερχόταν ο κόσμος. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση του κ. Λευκαρίτη

Σχετικά νέα

X
Translate »