Δελτία Τύπου

Aναβάλλεται η Μπιενάλε Λάρνακας

Aκολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση των διοργανωτών

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Ως διοργανωτές της Μπιενάλε Λάρνακας επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι μετά και από τις πρόσφατες εξελίξεις και την αβεβαιότητα που επικρατεί στο θέμα της Παγκόσμιας υγείας, έχουμε αποφασίσει την αναβολή της διεξαγωγή της δεύτερης έκδοσης της Μπιενάλε Λάρνακας το 2020.

 

Όπως και αρκετές άλλες διεθνείς, καλλιτεχνικές διοργανώσεις, έτσι και η Μπιενάλε Λάρνακας 2020 έχει επηρεαστεί άμεσα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19, η οποία εκτός των άλλων πλήττει ιδιαίτερα το χώρο του πολιτισμού.

 

Τονίζουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των καλλιτεχνών, των συνεργατών και των επισκεπτών, αλλά και η ομαλή και επιτυχημένη διοργάνωση της Μπιενάλε παραμένουν για μάς θέματα πρώτιστης σημασίας.

 

Η παρούσα κατάσταση και τα περιοριστικά μέτρα επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να λάβουν μέρος από το εξωτερικό, την ομαλή οργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και την αλληλεπίδραση του κοινού με την εκδήλωση.

 

Η επιτυχία της πρώτης έκδοσης της Μπιενάλε Λάρνακας μας δεσμεύει για μια εξίσου πετυχημένη δεύτερη έκδοση με ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους καλλιτέχνες και το φιλότεχνο κοινό.   Η 2η Μπιενάλε Λάρνακας με θέμα τα ”Ατελείωτα όρια” υπό την επιμέλεια του εικαστικού Βασίλη Βασιλειάδη θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου 2021 .

Το καλεσμα για συμμετοχή καλλιτεχνών παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 και η διεθνής κριτική επιτροπή πέραν του επιμελητή, απαρτίζεται από τον κριτικό και επιμελητή τέχνης από το Μιλάνο Jean Blanchaert, την επικεφαλή επιμελητή της Μπιενάλε Φλωρεντίας Δρ Melanie Zefferino, την Πρόεδρος του Ε.ΚΑ.ΤΕ. Κατίνα Κώστα και τον γλύπτη Κίκη Πάτσαλο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.biennalelarnaca.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( facebook | instragram | twitter | vimeo)  @biennalelarnaca

 

MEM THE ARTS BIENNALE AT LARNACA

ADDRESS

44,

United Nations Street,

Orthodoxou Tower 3rd Floor,

6042 Larnaca,

Cyprus

TEL

+357

99659588

99403010

99725590

EMAIL
biennalelarnaca@gmail.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »