ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ναι Υπ. Υγείας για παραχώρηση στο Δήμο Λάρνακας χώρου στο παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας – Αναστέλλεται η διαμαρτυρία

Μέτα από πρωτοβουλία της Υπουργού Υγείας κ. Πόπης Κανάρη και μετά από συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβουλίου του  ΟΚΥπΥ, επικοινώνησε με το Δήμαρχό Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και του ανάφερε ότι υπάρχει σχετική διαβεβαίωση από τον ΟΚΥπΥ, για να προχωρήσει η διαδικασία προσφορών, για διαμόρφωση του 2ου ορόφου της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και μεταφορά των υπηρεσιών του από το Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η ενέργεια αυτή θα επιτρέψει την μεταστέγασης των Υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας, κάτι για το οποίο ο Δήμος, είναι έτοιμος να προχωρήσει, από τον Μάρτιο του 2023, σε προκήρυξη προσφορών, για την εκτέλεση του έργου αυτού.

Η Υπουργός διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι η διαδικασία, θα προχωρήσει άμεσα και ότι θα την επιβλέπει η ιδία προσωπικά, ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.

Ως ένδειξης της καλής θέλησης για την πρωτοβουλία της Υπουργού, το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, αποφάσισε όπως, αναστείλει την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 9 Ιουνίου 2023 έξω από τον χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, ανάφερε στην Υπουργό ότι λόγω της μεγάλης σημαντικότητας του έργου, θα παρακολουθεί στενά την πορεία της μετακίνησης, και σε περίπτωση που υπάρξουν άλλες σοβαρές καθυστερήσεις, σε οποιοδήποτε από τα στάδια της διαδικασίας, ο Δήμος Λάρνακας θα επανέλθει με δυναμικότερα μέτρα.

Σχετικά νέα

X
Translate »