ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων Κύπρου για συνάντηση με τον Δήμαρχο Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 13/9/2021, συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρα Αντώνη Στ. Στυλιανού με τον Δήμαρχο της Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, στο Δημαρχείο Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου Προέδρου της Αρχής Λιμένων με διάφορους φορείς. Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας καλωσορίζοντας τον Δρα Στυλιανού και την αντιπροσωπεία της Αρχής, που αποτελείτο από τον Οικονομικό Διευθυντή και τον Διευθυντή του Λιμανιού Λάρνακας, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα συνεργασία του Δήμου του με την Αρχή Λιμένων όσον αφορά θέματα κυρίως που αφορούν στο Λιμάνι Λάρνακας και στη βούλησή του για περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Δρ. Στυλιανού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου που παρευρέθηκε στη συνάντηση, για την αποδοχή της συνάντησης, τονίζοντας ότι η Αρχή Λιμένων Κύπρου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φορέων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες και τον ρόλο της Αρχής. Όπως τόνισε ο Δρ. Στυλιανού, «η ανάπτυξη καλής και υγιούς συνεργασίας αποτελεί αρχή εκ των ουκ άνευ για την προώθηση του οράματος και της φιλοσοφίας της Αρχής Λιμένων Κύπρου, σε πνεύμα διαφανές, νομότυπο και ασφαλές».

Σχετικά νέα

X
Translate »