Αθλητικά Νέα

Ανακοίνωση Συνεργασίας CTL Eurocollege με τον Πρωταθλητή στο Judo, Γιάννη Αντωνίου

Το CTL Eurocollege με περηφάνια και τιμή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεαρό Πρωταθλητή του Judo, Γιάννη Αντωνίου. Με τη συνεργασία αυτή ο Αθλητής θα λειτουργεί ως Πρεσβευτής του Κολλεγίου μας, εντός και εκτός Κύπρου.

 

Σημαντικό είναι να τονιστεί, ότι το Κολλέγιο μας, πέρα από την εμπορική συνεργασία με τον Αθλητή, παρεχώρησε και μια πλήρη υποτροφία στον Αθλητή, για την φοίτηση του στο Κολλέγιο μας, σε όποιο Κλάδο Σπουδών ο ίδιος επιθυμεί. Η ενέργεια αυτή περιέχει και έναν πολύ δυνατό συμβολισμό: ναι, ο Αθλητισμός είναι πολύ σπουδαίο πράγμα, ειδικότερα για τους νέους, αλλά εξίσου σημαντικά είναι η μόρφωση και οι σπουδές τους.

 

Ως, CTL Eurocollege θα σταθούμε αρωγοί και οικονομικοί αιμοδότες του Αθλητή σε κάθε του αγώνα και είμαστε βέβαιοι ότι ο Γιάννης, τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός αγώνων, θα συνεχίσει να κάνει την Κύπρο μας περήφανη.

 

 

Ποιος είναι ο Γιάννης Αντωνίου;

O Γιάννης Αντωνίου, είναι επαγγελματίας Aθλητής του Judo. Σε ηλικία 18 ετών έχει ήδη καταφέρει να κάνει την Κύπρο μας υπερήφανη στο εξωτερικό με τις πολλαπλές διακρίσεις του. Σήμερα, ο Γιάννης Αντωνίου, είναι 2ος σε όλο τον κόσμο στην κατηγορία του και ο μεγάλος του στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024.

 

Όλα αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα ήρθαν μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες. Στα 15 χρόνια του, ο Γιάννης έφυγε από την Κύπρο και ζει έκτοτε μόνος του στην Γεωργία, όπου μαζί με τον προπονητή του Zviad Tsotskolauri δουλεύουν πολύ σκληρά φέρνοντας την μια επιτυχία μετά την άλλη για την Κύπρο μας.

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τις τεράστιες οικονομικές θυσίες, οι οποίες συνεχώς γίνονται από την πλευρά της οικογένειας του Αθλητή, για να μπορεί ο Γιάννης να μην απουσιάζει από καμμία διοργάνωση.

 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του Αθλητή οδήγησαν το Κολλέγιο μας στην απόφαση να τον στηρίξει οικονομικά και εκπαιδευτικά.

 

CTL Eurocollege

 

Σχετικά νέα

X
Translate »