Οικονομία

Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για Λιμάνι-Μαρίνα Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας χαιρετίζει τη θετική στάση που επέδειξαν οι εμπλεκόμενες πλευρές, κατά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα και ζητήματα που παρουσιάστηκαν για την επένδυση σε λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το ενδιαφέρον και τη συμβολή του στην εξεύρεση λύσης, όπως επίσης και την εταιρεία Kition Ocean Holdings για την εποικοδομητική στάση που επέδειξε. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η εταιρεία υποσχέθηκε όπως καταβάλει την εγγυητική που ζητά το κράτος και εξέφρασε την ετοιμότητά της για την έναρξη της πρώτης φάσης του Έργου τον προσεχή Ιούνιο. Ταυτόχρονα (μετά την κατάθεση της εγγυητικής), θα ξεκινήσει η συζήτηση διαφόρων ζητημάτων ανάμεσα στο κράτος και την εταιρεία σε σχέση με αιτήματα που υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Μεταφορών.

Κατά τη σύσκεψη, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, μετέφερε τη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως ξεκινήσουν τον Ιούνιο τα μεγάλα έργα, σημειώνοντας πως πρέπει να υλοποιηθούν όσα προνοούνται στη Συμφωνία.

Σχετικά νέα

X
Translate »