Γενικά

Altamira: 3 νέες κατοικίες στην επαρχία Λάρνακα

Έξι νέα σπίτια σε τέσσερις επαρχίες της Κύπρου  για όλα τα βαλάντια προσφέρει μέσω της ιστοσελίδα της στις νέες της αναρτήσεις η Altamira.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πρόκειται για τρία σπίτια στην επαρχία Λάρνακας και για ένα σπίτι στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου, οι τιμές των οποίων αρχίζουν από τις €140.000. Αξίζει να σημειωθεί πως δύο εκ των έξι κατοικιών οι οποίες βρίσκονται στην πλατφόρμα της Altamira είναι ημιτελείς.

 

Δείτε για την Λάρνακα:

ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΤΙ €205.000

Ημιτελής διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 200 μέτρα βόρεια του Γυμνασίου Κιτίου και περί τα 190 μέτρα νότια της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Απέχει μόλις 2 χλμ. από τις παραλίες της περιοχής, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ο πιο εμπορικός δρόμος της περιοχής στον οποίο παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Επιπλέον διαθέτει καλή πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο και την πόλη της Λάρνακας.
Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο όπου υπολείπονται οι ξυλουργικές εργασίες, χρωματισμοί, εγκατάσταση ειδών υγιεινής και άλλες εργασίες. Αποτελείται από κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 145 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ (περίπου).
Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές την ευκαιρία να διαλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ €180.000

Διώροφο κτήριο το οποίο εμπίπτει στο κέντρο της κοινότητας Ξυλοφάγου, στην επαρχία Λάρνακας. Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 500 μέτρα βορειοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και περί το 1.3χλμ. βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας.
Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται δρόμο τόσο στο νότιο όσο και στο βόρειο σύνορο του. Εντός του οικοπέδου έχει ανεγερθεί διώροφο κτήριο το οποίο αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο εργαστηρίου ενώ στον όροφο υπάρχει ανώγειο διαμέρισμα/ οροφοδιαμέρισμα.  Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με τζάκι, πλυσταριό, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες.
Το ισόγειο έχει εμβαδόν κλειστών χώρων περί τα 200τ.μ. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 184τ.μ πλέον 35τ.μ καλυμμένες βεράντες.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΛΕΥΚΑΡΑ €140.000

Παραδοσιακή διώροφη κατοικία στην γραφική περιοχή της κοινότητας Κάτω Λευκάρων, στην Επαρχία Λάρνακα. Βρίσκεται  σε απόσταση περί τα 140 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία της Παναγίας και μόλις 800 μέτρα νοτιοδυτικά από το κέντρο του Δήμου Πάνω Λευκάρων. Το ακίνητο εφάπτεται επί εγγεγραμμένου δρόμου επί του νοτιοδυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 3 μέτρα. Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 1940 και έχει τύχει ανακαίνισης περί το 2007. Το ισόγειο αποτελείται από προθάλαμο, κουζίνα, σαλότραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και δωμάτιο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει πισίνα και χώρο ψησταριάς. Το εμβαδό των κλειστών χώρων ανέρχεται σε 124τμ περίπου, 14τμ καλυμμένες βεράντες και 13τμ βοηθητικών χώρων. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »