Γενικά

Αλλάζει ξανά ο καιρός – Έρχονται βροχές και σκόνη

Αναλυτικά η πρόβλεψη των επόμενων ημερών

Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά από την Τρίτη και μετά οι συγκεντρώσεις της σκόνης αναμένεται να αυξηθούν.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος σε αρκετές περιοχές, αλλά αργότερα αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή τοπικά στα ορεινά ή και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά παροδικά, στα δυτικά και νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή το βράδυ, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά τοπικά, κυρίως στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια.

Τη Δευτέρα, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, η οποία τοπικά δυνατό να δώσει μεμονωμένη ελαφρά βροχή.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένονται τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και τοπικά αναμένονται λίγες βροχές, ωστόσο μετά το μεσημέρι ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Τρίτη, παραμένοντας λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη, αναμένεται μικρή άνοδος στη θερμοκρασία.

Σχετικά νέα

X
Translate »