Γενικά

Αλλάζει ο καιρός από αύριο – Έρχεται και σκόνη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο το απόγευμα χαμηλή πίεση αναμένεται στην περιοχή. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται την Πέμπτη και την Παρασκευή αραιή σκόνη. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 79 εκατοστά. Αναλυτικά:

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το απόγευμα της Τετάρτης και το βράδυ της Τετάρτης, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές. Από αργά το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά το απόγευμα, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι. Το βράδυ, αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών. Χιόνι ή χιονόνερο πιθανό να πέσει στα ψηλότερα ορεινά.  Στη  θερμοκρασία δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »