Αθλητικά Νέα

All Star o Γιάννης

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και επίσημα All Star! Και το οφείλει φυσικά σε όλους εσάς, που τον στηρίξατε σε όλη την διαδικασία με τις ψήφους σας και τον βοηθήσατε να γράψει ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ, το All Star Game! Θυμίζουμε ότι οι ψήφοι του κοινού μετρούσαν για 50% στο τελικό αποτέλεσμα, με το άλλο 50% να προκύπτει από ψηφοφορία των παικτών (25%) και των δημοσιογράφων (25%).

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο Γιάννης συγκέντρωσε συνολικά 1.604.463 ψήφους (!) και βρέθηκε στην 2η θέση των προτιμήσεων στις θέσεις Frontcourt (αλλά και 2η στις ψήφους των παικτών αλλά και των δημοσιογράφων) πίσω μόνο από τον LeBron James (1.893.751, πρώτος σε προτιμήσεις κοινού, δημοσιογράφων και παικτών), απέχοντας πάρα πολύ από τον τρίτο Joel Embiid (922.174)! Συνολικά ήταν τρίτος σε ψήφους στην Ανατολή, αφού την δεύτερη θέση πήρε ο Kyrie Irving (1.696.769 – πρώτος σε προτιμήσεις κοινού και παικτών, τρίτος σε αυτή των δημοσιογράφων).

Στο πλευρό του ο Έλληνας guard/forward θα έχει τους DeMar DeRozan (Toronto Raptors – 796.112, τρίτος σε προτιμήσεις κοινού και ψηφοφορίας παικτών, και δεύτερος στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων, ), Jimmy Butler (Chicago Bulls – , πέμπτος στις προτιμήσεις του κοινού, τρίτος στις ψήφους παικτών και δημοσιογράφων), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers) και LeBron James (Cleveland Cavaliers).

Στην Δύση, την αρχική πεντάδα σχηματίζουν οι Stephen Curry (Golden State Warriors – 1.848.121 ψήφοι, πρώτος σε προτιμήσεις κοινού, 3ος σε αυτή των παικτών και 3ος σε αυτή των δημοσιογράφων), James Harden (Houston Rockets – 1.771.375 – δεύτερος σε προτιμήσεις κοινού, παικτών και δημοσιογράφων), Kevin Durant (Golden State Warriors – 1.768.185, πρώτος σε προτιμήσεις κοινού, παικτών και δημοσιογράφων), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs – 1.058.399, τρίτος σε προτιμήσεις κοινού και δεύτερος σε προτιμήσεις παικτών και δημοσιογράφων) και Anthony Davis (New Orleans Pelicans – 974.802, τέταρτος σε προτιμήσεις κοινού και τρίτος σε προτιμήσεις παικτών και δημοσιογράφων), κάτι που σημαίνει εκτός πεντάδας τέθηκε ο Russell Westbrook (1.575.865 – τρίτος σε προτιμήσεις κοινού, αλλά πρώτος σε προτιμήσεις παικτών και δημοσιογράφων), κι ας έχει μέσους όρους τριπλ-νταμπλ μέχρι στιγμής!

Ο Γιάννης ακολούθησε έτσι την… φυσική ροή των πραγμάτων. Πριν από τρία χρόνια (2014) συμμετείχε στο BBVA Rising Star (όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι rookies και sophomores της σεζόν), πριν δύο χρόνια (2015) συμμετείχε ξανά στον αγώνα των “μικρών”, αλλά και τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το 2017 όμως θα τον βρει στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ, εκεί όπου θα σταθεί παρέα στο ίδιο παρκέ με τους άλλους σταρ της Λίγκας. Γιατί, μη γελιέστε, ο Γιάννης είναι πλέον και επίσημα ένας σταρ!

Σχετικά νέα

X
Translate »