Γενικά

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας – Προχωρά σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τους Ισραηλίτες επενδυτές η κυβέρνηση

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επιθυμεί να ανακοινώσει ότι ο διαγωνισμός για την προώθηση του έργου «Ανάπτυξη της περιοχής του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας», έχει ακυρωθεί για νομοτυπικούς λόγους.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του εν λόγω έργου, τόσο για την πόλη της Λάρνακας όσο και για το Κράτος γενικότερα, το Υπουργείο θα προχωρήσει στα πλαίσια και της ευχέρειας που παρέχει η νομοθεσία για τις δημόσιες συμβάσεις παραχώρησης, σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για σύναψη Σύμβασης Παραχώρησης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, με τον μόνο προεπιλεγμένο φορέα που δεν αποσύρθηκε από τη διαδικασία.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κος Ανδρέας Βύρας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, χαιρετίζει τη βούληση της κυβέρνησης να μπει σε απευθείας διαπαραγματεύσεις με τους Ισραηλίτες επενδυτές κάτι το οποίο κρίνεται ως πολύ ικανοποιητική εξέλιξη. Ως Δήμος χαιρετίζουμε την όλη εξέλιξη και αναμένουμε την τελική κατάληξη του όλου θέματος η οποία ελπίζουμε να είναι αυτό που αναμένει όλη η πολη εδώ και 19 χρόνια.

Σχετικά νέα

X
Translate »