Πολιτιστικά

Άκυρος και ο κατακλυσμός λόγω κορωνοϊού

Τι δηλώνει η Δήμαρχος Λάρνακας στην offsite – Πλάνο για εκπτώσεις σε επιχειρήσεις και πολίτες

Χωρίς την ιδιαίτερα αγαπητή γιορτή που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμο από όλη την Κύπρο θα μείνει για φέτος η Λάρνακα λόγω του κορωνοϊού. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η γιορτή του κατακλυσμού, που φέτος είναι την Δευτέρα 8 Ιουνίου, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ακυρώνεται και σίγουρα είναι μια εξέλιξη που απογοητεύει αλλά δυστυχώς η απόφαση είναι μονόδρομος για τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας δηλώνει στην offsite ότι κατά 99.9% ο κατακλυσμός ακυρώνεται.

‘’Ο Δήμος έτσι κι’ αλλιώς θα ακύρωνε τον κατακλυσμό για ευνόητους λόγους. Ούτως ή άλλως δεν αναμένεται ότι μέχρι τις 8 Ιουνίου τα Διατάγματα του Υπ. Υγείας θα επιτρέψουν τις μεγάλες συναθροίσεις και εκδηλώσεις. Άρα δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είναι και το πιο λογικό να γίνει φυσικά . Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση να επιτραπούν οι συναθροίσεις θα ήταν μεγάλο ρίσκο για τον Δήμο να πάρει απόφαση για διεξαγωγή του’’. 

 

Ετοιμάζονται εκπτώσεις για επιχειρήσεις και πολίτες

Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από τις εκδηλώσεις για τον κατακλυσμό αλλά γενικότερα και από άλλες δραστηριότητες του Δήμου αναμένεται να αξιοποιηθούν ούτως ώστε να προσφερθούν κάποιες εκπτώσεις σε επιχειρήσεις και πολίτες που πλήγηκαν από την κρίση.

‘’Λόγω και των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν για τους πολίτες, η θέση μας είναι ότι θα πρέπει να γίνουν εξοικονομήσεις από διάφορες δραστηριότητες του Δήμου ούτως ώστε να ετοιμάσουμε ένα πρόγραμμα εκπτώσεων προς Δημότες μας που επηρεάστηκαν οικονομικά από την κρίση. Για επιχειρήσεις που έκλεισαν π.χ. πολίτες που έχασαν τις δουλειές τους κτλ’’ δηλώνει ο Δήμαρχος Λάρνακας.

 

Υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις;

‘’Θα το χειριστούμε ως Ένωση Δήμων. Θα περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κρίσης και των απωλειών και θα ετοιμάσουμε ένα πακέτο με εκπτώσεις προς επιχειρήσεις και πολίτες’’

Σχετικά νέα

X
Translate »