Κοινωνία

ΑΚΕΛ Λάρνακας: Συνάντηση με φορείς της Λάρνακας για συζήτηση του στεγαστικού προβλήματος στην πόλη

Με πρωτοβουλία του ΑΚΕΛ, πραγματοποιήθηκε,  συνάντηση στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας, για συζήτηση του στεγαστικού προβλήματος το οποίο αυξάνεται και στη Λάρνακα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Νεκτάριος, η Επαρχιακή Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας ΑΚΕΛ Λάρνακας Άθως Καζαντζής, ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρίστος Κκονές  και ο Δημοτικός Γραμματέας Ανδρέας Λουκά.

Ως ΑΚΕΛ χαιρετίζουμε τόσο τη στάση του Δημάρχου, όσο και τη στάση του Μητροπολίτη, διότι εκφράστηκαν οι  ίδιες έγνοιες και ανησυχίες  με  κοινό στόχο την προσπάθεια για απάμβλυνση του προβλήματος. Στη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το αμέσως επόμενο διάστημα και για την πορεία υλοποίησης των εργασιών για την ανέγερση κατοικιών σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Ανάπτυξης Γης.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για το θέμα και η θετική κατάληξη είναι ότι υπάρχει θέληση και κοινή αντίληψη, καθώς  και διάθεση  για στήριξη από όλους ώστε να αναληφθούν πρωτοβουλίες, μέχρις ότου η κυβέρνηση να σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική.

Σχετικά νέα

X
Translate »