Κοινωνία

ΑΚΕΛ Λάρνακας: Όαση στην έρημο η εξαγγελία Βύρα για ανέγερση 32 κατοικιών για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα

«Όαση στην έρημο είναι η εξαγγελία του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης  για την ανέγερση 32 κατοικιών για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ Λάρνακας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Λάρνακας και ΚΟΑΓ προωθούν το συγκρότημα «Κοινωνικής Κατοικίας» με 32 οικιστικές μονάδες

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, τέτοιες αποφάσεις ενισχύουν το κύρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ την ίδια στιγμή τονίζεται η έλλειψη πολιτικής από μέρους της κυβέρνησης.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Τέτοιες αποφάσεις και ενέργειες ενισχύουν το κύρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και βοηθούν τον ΚΟΑΓ να προωθεί την αποστολή για την οποία ιδρύθηκε.

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι σημαντικές επειδή  βοηθούν στην απάμβλυνση έστω και σε κάποιο βαθμό του μεγάλου προβλήματος που υπάρχει με το στεγαστικό και το οποίο ταλανίζει πρωτίστως τα μικρομεσαία νοικοκυριά και τα νεαρά ζευγάρια.

Το πρόβλημα γίνεται οξύτερο εξαιτίας της  έλλειψης πολιτικής από μέρους της κυβέρνησης Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ  για το στεγαστικό.

Τα ψηλά ενοίκια και η ανεργία οδηγούν μεγάλο ποσοστό του λαού μας στην απόγνωση με αλυσιδωτές επιπτώσεις.

Συγχαίρουμε το Δήμαρχο Λάρνακας και το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και τον ΚΟΑΓ και αναμένουμε πως θα έχει συνέχεια λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν την κατάσταση που επικρατεί στην κυπριακή κοινωνία.

Σχετικά νέα

X
Translate »