Εκπαίδευση

Ακατάλληλη αυλή του νηπιαγωγείου «Μακάριος» Κοκκίνων – Κινδυνεύουν παιδιά

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο δημόσιο νηπιαγωγείο Μακάριος Γ’ στον συνοικισμό Κόκκινες στη Λάρνακα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Οι οργανωμένοι γονείς πραγματοποιούν σήμερα εκδήλωση διαμαρτυρίας για να καταγγείλουν αδιαφορία από πλευράς της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας σχετικά με αίτημα για επείγουσα αναβάθμιση της αυλής του νηπιαγωγείου η οποία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. «Εδώ και δύο χρόνια ζητούμε επιτακτικά να διορθωθεί η αυλή.

Τα παιδιά είναι αναγκασμένα να περνούν την ώρα τους σ’ ένα χώρο που παρουσιάζει εικόνα διάλυσης. Δεν υπάρχουν παιγνίδια, δεν υπάρχει αμμοδόχος, πρέπει επειγόντως να αντικατασταθεί το δάπεδο.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο» ήταν η κραυγή αγωνίας γονέα ο οποίος μίλησε στη «Χ».

Ο Σύνδεσμος Γονέων αποφάσισε να πραγματοποιήσει συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αυλή του σχολείου σήμερα Πέμπτη από τις 7.30 μέχρι τις 8.30 το πρωί στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας αλλά και του Υπουργείου Παιδείας. Όπως πληροφορούμαστε, με την εξαγγελία της κινητοποίησης η Σχολική Εφορεία έσπευσε να στείλει συνεργεία στο νηπιαγωγείο για να ξεκινήσουν εργασίες. Ωστόσο, ο Σύνδεσμος Γονέων θα προχωρήσει κανονικά με τη διαμαρτυρία.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »