ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Άγγελος Χατζηχαραλάμπους: Παρουσίασε τις προεκλογικές του θέσεις και προτάσεις στην ηγεσία του ΕΤΕΚ

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των προεκλογικών μου θέσεων και προτάσεων, είχα συνάντηση με την ηγεσία του ΕΤΕΚ, ως το πλέον θεσμοθετημένο τεχνικό σύμβουλο του κράτους στα θέματα που αφορούν τη μηχανική και την τεχνολογία.
Οι νέοι Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να έχουν άριστη συνεργασία αλλά και συντονισμό με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου. Συγκεκριμένα η συνεργασία των δυο μερών, αφορά ζητήματα όπως η τήρηση των προτύπων (νέα περιβαλλοντικά πρότυπα), οι μελέτες, η οικοδομική ανάπτυξη και οι πολεοδομικές αδειοδοτήσεις.
Το ΕΤΕΚ είναι και θα παραμείνει για εμένα ένας από τους σημαντικότερους εταίρους στην προσπάθεια μας να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα της καθημερινότητας των κατοίκων ολόκληρης της επαρχίας Λάρνακας αφού κατέχει τη γνώση, την εμπειρία και το δυναμικό.
 Ως μέλος του ΕΤΕΚ, για περισσότερο από 20 χρόνια, γνωρίζω καλά και από πρώτο χέρι την ουσιαστική συμβολή του προς τη κρατική μηχανή. Προσωπικά θα επιδιώξω να υπάρχει άριστη σχέση και ενεργή συμμετοχή του ΕΤΕΚ στο νέο Οργανισμό.
✉️angelosh@angeloshadjicharalambous.com
May be an image of 5 people and text

Σχετικά νέα

X
Translate »