ΠΡΟΣΩΠΑ

Αφήνει τον Alpha Κύπρου για το ΡΙΚ ο Αντρέας Κημήτρης

Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν έντονα το όνομα του για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Κρατικού Καναλιού. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Αντρέα Κημήτρη.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρατικού καναλιού αναφέρει για τον παρουσιαστή: «Στο έμψυχο δυναμικό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ανήκει από σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Αντρέας Κημήτρης. Οι υπογραφές για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο, έπεσαν σήμερα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα παρουσιάζει από τον προσεχή Σεπτέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ καθώς και επικαιρικές εκπομπές στην τηλεόραση». Επίσης σημειώνεται ότι «το συμβόλαιο συνεργασίας υπεγράφη το μεσημέρι στην παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανδρέα Φράγκου και μελών του Δ.Σ. Το συμβόλαιο υπέγραψαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γρηγόρης Μαλιώτης και ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης».

Και τέλος αναφέρει το δελτίο τύπου: «αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν τη χαρά τους για αυτή συνεργασία, ευελπιστώντας ότι θα είναι γόνιμη και παραγωγική και θα φέρει πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και προκλήσεις».

Σχετικά νέα

X
Translate »