ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ρόκα μέχρι το 2025

Κάτοικος Λάρνακας έως το 2025 θα είναι ο Τσάβι Ρόκα.Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, δείχνοντας την εκτίμησή της στο έργο που επιτελεί στην ομάδα της.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Τσάβι Ρόκα για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο του 2025» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: Το έργο του Τσάβι Ρόκα, τόσο στην πρώτη θητεία, όσο και στην δεύτερη, κρίνεται απόλυτα πετυχημένο, με την ομάδα μας να είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα και την ίδια στιγμή κάνει περήφανη τη Λάρνακα και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη».

Και καταλήγει η ΑΕΚ: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή έχει ξεχωρίσει για την απόλυτη αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία».

Σχετικά νέα

X
Translate »