ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη

Την ευκαιρία να μειώσει σε μονοψήφιο αριθμό τη διαφορά από την κορυφή, αντλώντας αυτομάτως γερή ώθηση ενόψει της συνέχειας, έχει η ΑΕΚ στον αποψινό αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ. Στο πρώτο κοουτσάρισμα του Ραν Μπεν Σιμόν κατά τη δεύτερη θητεία στους κιτρινοπράσινους, ζητεί από τους παίκτες να παίξουν με περίσσιο πάθος, βγάζοντας γενικώς μπόλικη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο ώστε να καταβάλουν την αντίσταση ενός μαχητικού αντιπάλου.

«Είναι  νέος δρόμος για την ομάδα και εμένα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά, παρόλο που ξέρω ότι το αποτέλεσμα μετρά περισσότερο. Πρέπει να παίξουμε με το σωστό πάθος για το παιχνίδι. Είδα στο προηγούμενο παιχνίδι μια καλή ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι σπουδαίο στο πρωτάθλημα. Ήρθα για να κάνω ένα καλό ξεκίνημα και είμαι ευχαριστημένος από όλα. Τώρα οι παίκτες πρέπει να μου δείξουν τη διαφορά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός προπονητής.

Και συνέχισε: «Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να βλέπω τα θετικά. Και βλέπω πολλά στην ομάδα, αλλά δεν θέλω να βάψω τίποτα ροζ. Έρχομαι να δουλέψω σκληρή. Μέχρι τώρα βλέπω είναι μια κατάσταση υγείας στην ομάδα. Απλά θέλουμε να έχουμε περισσότερη ενέργεια».

Αφού ξεκαθάρισε πως εκτός επιλογών για το σημερινό παιχνίδι είναι μόνο ο Άλφα Ντιουνκού λόγω καρτών, είπε πως είναι ευθύνη τόσο του ίδιου όσο και των παικτών να φέρουν ξανά πίσω στο γήπεδο τον κόσμο της ΑΕΚ. «Είναι ευθύνη μας… Πρέπει να παίζουμε καλά για να πιστέψουν σε εμάς. Είναι η μεγαλύτερη μας δύναμη».

Σχετικά νέα

X
Translate »