Όμορφα της Πόλης

Α.Βύρας: Τέλος του μήνα παραδίδεται το κτίριο της Λέσχης Λάρνακας

#ΛάρνακαΣημαίνειΠολιτισμός

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Στο τέλος του μήνα θα παραδίδεται στους πολίτες και στους επισκέπτες της Λάρνακας, ένα πραγματικό στολίδι! Ένα σπίτι του πολιτισμού.

 

 

Η Λάρνακα εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τους πολιτιστικούς της χώρους ενώ οι ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες αποκτούν μοναδικές κυπριακές εμπειρίες συνυφασμένες με την κουλτούρα και τον πολιτισμό των ανθρώπων ολόκληρης της επαρχίας, με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του Αρχαίου Μνημείου του 18ου αιώνα της Λέσχης Λάρνακας, το οποίο και αναμένεται να παραδοθεί στον Δήμο της πόλης για να το μετρέψουμε σε πολυχώρο δημιουργικότητας και πολιτισμού.

 

Το κτίριο της Λέσχης είναι του 18ου αιώνα, είναι Τ/Κ ιδιοκτησίας και βρίσκεται στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως έναντι του Μουσείου Πιερίδη. Στον πολυχώρο θα είναι αισθητή η παρουσία και της Ορεινής Λάρνακας ενώ θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος, μικρό εστιατόριο και κέντρο χειροτεχνίας για να προβάλλεται η κυπριακή δημιουργία και κουλτούρα.

 

 

Η αίθουσα εκδηλώσεων θα είναι διαθέσιμη σε οργανώσεις και γενικά σε όλους τους Λαρνακείς. Με την ανάπλαση της αυλής, θα υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις και μικρές εκδηλώσεις. #Λάρνακα

Σχετικά νέα

X
Translate »