Αθλητικά Νέα

Α. Λόππας: Η Αλκή ποτέ δεν χορήγησε παράνομη ουσία

“Υπάρχει και τέταρτος ποδοσφαιριστής με πρόβλημα στην καρδία”
Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Αλκή, στο Alexander College,  με αφορμή τις καταγγελίες-καταθέσεις των Παναγιώτη Φραγκέσκου και Ανδρέα Λοϊζίδη.
Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

O πρόεδρος Άντης Λόππας, δήλωσε πως ” μας λυπεί ότι δύο παιδιά της ομάδας μας που πρόσφεραν πολλά έχουν δει την ποδοσφαιρική τους καριέρα να σταματά πρόωρα.”

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πρόσεθσε επίσης πως τα δύο παιδιά έχουν διαφορετική πάθηση. Ο Φραγκέσκου “Διατατική καρδιομυοπάθεια” και ο Λοϊζίδης “Μη συμπαγή Καρδιομυοπάθεια”, πρόσθεσε.

O πρόεδρος της Αλκής, αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχει και τέταρτος παίκτης με πρόβλημα στην καρδία.

Επεσήμανε επίσης πως το σωματείο μας είναι υπέρ στο να ερευνήσει το περιστατικό η Αστυνομία, ενώ τόνισε ότι η Αλκή ποτέ δεν χορήγησε παράνομη ουσία. “Όλα νόμιμα αυτά που δίνουμε στους παίκτες μας. Σε ότι αγοράζουμε υπάρχουν τιμολόγια”

Ο κ. Λόππας είπε επίσης πως τον ξάφνιασε ότι μόνο παίκτες της Αλκής πήγαν στην Αστυνομία και όχι κάποιας άλλης ομάδας, για να προσθέσεις πως “πιστεύω το θέμα δημιουργήθηκε από επαγγελματικές αντιζηλίες.”

Ο πρόεδρος της Αλκής τόνισε πως “δεν αποδεχόμαστε την κατηγορία ότι… πετάξαμε τον Παναγιώτη Φραγκέσκου. Για να ανανεωθεί ένα συμβόλαιο, πρέπει να υπάρχει ιατρική έγκριση. Το σωματείο μας θα σταθεί δίπλα στα δύο παιδιά.”

Καταληκτικά πρόσθεσε ότι η Αλκή θα προστατέψει τα νομικά την ομάδα.

Σχετικά νέα

X
Translate »