Γενική Επικαιρότητα

Α. Δημητρίου: Χρειάζεται προσοχή στο θέμα των εκποιήσεων (vid)

Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την χρηματοπιστωτική και ευρύτερη οικονομική σταθερότητα και πειθαρχία που πρέπει να υπάρξει, ανέφερε

Στο θέμα των εκποιήσεων αναφέρθηκε η πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου σε παρέμβαση της στο Σίγμα. Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι η κ. Δημητρίου έκανε λόγο για ένα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο θα πρέπει να βρεθούν λύσεις, ωστόσο επισήμανε πως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την χρηματοπιστωτική και ευρύτερη οικονομική σταθερότητα και πειθαρχία που πρέπει να υπάρξει. Όπως πρόσθεσε, μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις στο πλαίσιο, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε πως για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε καταδικάσει συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στις ίδιες τις εταιρείες.

Κληθείσα να σχολιάσει το θέμα των στρατηγικών κακοπληρωτών και το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να διαφεύγουν της νομοθεσίας, ενώ απλοί πολίτες δεν έχουν την προστασία του κράτους και γίνεται κανονικά η εκποίηση της κατοικίας τους, η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι όντως πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα και πρέπει όπως είπε να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τέτοιες βελτιώσεις για την υπεράσπιση των περιπτώσεων που χρήζουν προστασίας. Για να επαναλάβει πάντως ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν προειδοποιήσεις και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Θα αναμένουμε κατέληξε και τις δράσεις της κυβέρνησης επί των θεμάτων αυτών και θα δράσουμε και εμείς εποικοδομητικά, όπως ανέφερε.

Σχετικά νέα

X
Translate »