Αθλητικά Νέα

Γιώργος Σταύρου: Τρέχει ξανά αύριο εις μνήμη του αδερφού του

Ο Γιώργος Σταύρου μας συστήθηκε για πρώτη φορά όταν το 2016 είχε συγκινήσει το κοινό στο Μαραθώνιο Λεμεσού με τη συγκινητική ιστορία ως προς το σκοπό που έχει ταχθεί να τρέχει ο οποίος είναι προς τιμή του χαμένου του αδελφού.

Κάθε φορά που επιλέγει να τρέξει δεν έχει μόνο ως σκοπό να τιμήσει τον αδελφό του, αλλά να δημιουργεί συνάμα και ταμεία αλληλεγγύης για εισφορές από διάφορους χορηγούς, τα οποία προσφέρονται σε ιδρύματα για βοήθεια.

Το CityofLarnaka.com επικοινώνησε με το Γιώργο στα πλαίσια του αυριανού Μαραθωνίου στην πόλη μας. Ο συμπολίτης μας, μας ανέφερε ότι αύριο για πρώτη φορά θα τρέξει στο Μαραθώνιο της Λάρνακας, καθώς πέρυσι δεν κατέστει δυνατό. Σχετικά με τον σκοπό του μας ανέφερε ότι αύριο θα τρέξει όπως πάντοτε στη μνήμη του αδερφού του όμως δεν έχει εισφορές για κάποιο ίδρυμα.

Ως δικό του σχόλιο μας είπε χαρακτηριστικά ότι “Ο Μαραθώνιος είναι μια ατομική εμπειρία , ξεχωριστή, όχι για τον εαυτό μας, αλλά για ένα σκοπό που έχει ο καθένας. Δεν τρέχουμε μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, διότι όταν χάνεται η σωματική δύναμη καθώς τρέχεις αυτό που απομένει είναι η ψυχική”.

Εμείς να ευχηθούμε στο Γιώργο να έχει καλή υγεία και  να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία και στον αθλητισμό.

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »