Γενικά

Ρώσος διπλονοικίαζε τουριστικές κατοικίες στα Περβόλια

Ανυποψίαστοι τουρίστες από τη Ρωσία ενοικίαζαν διαμερίσματα στα Περβόλια και διαπίστωναν κατά την άφιξη τους πως ήταν ήδη ενοικιασμένα από άλλα πρόσωπα. Για την απάτη συνελήφθη 40χρονος από τη Ρωσία, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για οκτώ ημέρες.

ομπίνα εις βάρος Ρώσων Τουριστών είχε στηθεί στην περιοχή της Λάρνακας.

Οι κομπιναδόροι διαφήμιζαν διαμερίσματα και εξασφάλιζαν προπληρωμές από ανυποψίαστους τουρίστες οι οποίοι όταν έφθαναν στην Κύπρο διαπίστωναν ότι τα υποστατικά που ενοικίασαν ήταν ήδη κατειλημμένα από άλλους τουρίστες.

Η αστυνομία άρχισε τη διερεύνηση της υπόθεσης πριν από μερικές εβδομάδες όταν δέχτηκε τις πρώτες καταγγελίες από Τουρίστες που ήρθαν στην Κύπρο και έμειναν στο δρόμο

Εντόπισαν και συνέλαβαν ένα πρόσωπο 40 ετών από τη Ρωσία που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο. Ο ύποπτος έχει καταγγελθεί και για άλλη υπόθεση.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος  Τύπου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης«Διαπιστώθηκε ότι είχε εμπλοκή και σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και για αυτό διερευνάται υπόθεση απόσπασης και κλοπής αυτοκινήτου. Όσο αφορά τις έρευνες συνεχίζονται, πρόκειται για απόσπαση χρημάτων ε ψευδείς παραστάσεις και μετά τη σύλληψη και παρουσίαση του στο δικαστήριο προχωρούν οι έρευνες έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις το συντομότερο δυνατόν.»

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι τις κατοικίες αυτές υπενοικίαζε από άλλα πρόσωπα και μέχρι σήμερα ο κατηγορούμενος οφείλει σε άνδρα από τη Λευκωσία το ποσό των 2800 ευρώ και σε μια γυναίκα, 3500 ευρώ. Το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες.

Πηγή: www.ant1iwo.com

Σχετικά νέα

X
Translate »