Breaking News

Going out

Όπως το διάβασα εγώ”

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα βιβλίου το Tudor Inn Bar και το Βιβλιοπωλείο «Περιδιάβαση» διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Όπως το διάβασα εγώ», την Κυριακή 23 Απριλίου στις 6μμ στον χώρο του μπαρ.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε το λόγο στο αναγνωστικό κοινό αλλά και την ευκαιρία σε όλους τους βιβλιόφιλους να ανταλλάξουν εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις μέσα από την παρουσίαση ή την κριτική αγαπημένων τους βιβλίων. Δίνουμε λοιπόν το ραντεβού μας μαζί με το αγαπημένο μας βιβλίο και την διάθεση να ταξιδέψουμε μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις σε νέα μονοπάτια στον ατέλειωτο κόσμο του βιβλίου.

Αύριο στο The Tudor Inn Singing the Blues Live @Tudor!

Στον χώρο θα λειτουργήσει και έκθεση βιβλίου με ειδικές τιμές για τους επισκέπτες.

*Θα προηγηθεί στις 5μμ αντίστοιχο δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά σε συντονισμό της κ. Βάσως Παγώνη Μωυσέως, εκπαιδευτικού.

*Για καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή είτε ως ομιλητές είτε ως ακροατές στις σελίδες των διοργανωτών στο Facebook ή στα τηλέφωνα 96511065 (Άντρια) & 99545635 (Χρυσόστομος).

*Όσοι επιθυμούν μπορούν να παραδώσουν γραπτώς ή σε ηλεκτρονική μορφή την παρουσίαση/κριτική βιβλίου που ετοίμασαν για να αξιοποιηθεί μέσα από τη σελίδα και μελλοντικές δραστηριότητες του βιβλιοπωλείου «Περιδιάβαση».

Σχετικά νέα

X
Translate »