Coffee

Κάτι καινούργιο έρχεται από τα Starbucks και είναι… δωρεάν!

Μάθε πως θα κερδίσεις προνόμοια και μοναδικά δώρα!

Μια κάρτα γεμάτη αποκλειστικά προνόμια, ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα έφθασε στα Starbucks®  για σας ανταποδώσει την αγάπη και την προτίμησή σας, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™ ».

Η prepaid κάρτα Starbucks®  αποτελεί ένα απλό και εύχρηστο τρόπο πληρωμής στα καταστήματα Starbucks® . «Γεμίζοντας» την κάρτα Starbucks®  με το ποσό της επιλογής σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προμηθευθείτε το αγαπημένο σας Starbucks®  ρόφημα, γλυκά ή αλμυρά σνακ, ή ό,τι άλλο επιλέξετε από τα καταστήματα Starbucks® στην Κύπρο. Με κάθε πληρωμή μέσω της κάρτας Starbucks® , έχετε τη δυνατότητα να μαζεύετε αστέρια, καθώς ένα αστέρι αντιστοιχεί σε €0,50, και να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια.

Για να επωφεληθείτε των προνομίων της κάρτας θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα «My Starbucks  Rewards™»  ακολουθώντας δύο απλά βήματα:
1) Αρχικά, ζητήστε μία κάρτα Starbucks®  από οποιοδήποτε κατάστημα Starbucks®  στην Κύπρο και «γεμίστε» την κάρτα στο ταμείο με το ποσό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε (ελάχιστο όριο €10) για να ενεργοποιηθεί.
2) Στη συνέχεια μπείτε στο www.starbucks.com.cy, στην ενότητα ΚΑΡΤΑ και να κάντε εγγραφή στο πρόγραμμα My Starbucks  Rewards™.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα αυτομάτως γίνεστε GREEN Μέλος και έχετε τα εξής προνόμια:
Δωρεάν ρόφημα ανά 120 αστέρια (ισχύει για όλα τα χειροποίητα ροφήματα)
Δωρεάν ρόφημα στα γενέθλιά σας
Αποκλειστικές προσφορές μόνο για μέλη του My Starbucks Rewards™.

Συγκεντρώνοντας 500 αστέρια σε ένα χρόνο, γίνεται αναβάθμιση μέλους από GREEN σε GOLD για έναν χρόνο, με τα εξής προνόμια:
Όλα τα προνόμια των GREEN Μελών, και επιπλέον:

Δωρεάν επιπλέον δόσεις espresso, σαντιγί, origin espresso, γεύσεις.
Αποκλειστικές προσφορές μόνο για GOLD Μέλη (π.χ. δοκιμές ροφημάτων πριν από όλους, ειδικές εκδηλώσεις, προσωποποιημένα δώρα, κλπ.)

Αναζητήστε λοιπόν την κάρτα Starbucks®  στα ταμεία των Starbucks®,  και αρχίστε να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια από την πρώτη στιγμή!
Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Μy  Starbucks Rewards™ μέχρι  και τις 31 Μαρτίου 2016 και γίνετε απευθείας Gold μέλη!

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στους barista των Starbucks® .

Πηγή: www.timeoutcyprus.com
timeout

Σχετικά νέα

X
Translate »