Breaking News

Coffee

Κάτι καινούργιο έρχεται από τα Starbucks και είναι… δωρεάν!

Μάθε πως θα κερδίσεις προνόμοια και μοναδικά δώρα!

Μια κάρτα γεμάτη αποκλειστικά προνόμια, ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα έφθασε στα Starbucks®  για σας ανταποδώσει την αγάπη και την προτίμησή σας, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™ ».

Η prepaid κάρτα Starbucks®  αποτελεί ένα απλό και εύχρηστο τρόπο πληρωμής στα καταστήματα Starbucks® . «Γεμίζοντας» την κάρτα Starbucks®  με το ποσό της επιλογής σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προμηθευθείτε το αγαπημένο σας Starbucks®  ρόφημα, γλυκά ή αλμυρά σνακ, ή ό,τι άλλο επιλέξετε από τα καταστήματα Starbucks® στην Κύπρο. Με κάθε πληρωμή μέσω της κάρτας Starbucks® , έχετε τη δυνατότητα να μαζεύετε αστέρια, καθώς ένα αστέρι αντιστοιχεί σε €0,50, και να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια.

Για να επωφεληθείτε των προνομίων της κάρτας θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα «My Starbucks  Rewards™»  ακολουθώντας δύο απλά βήματα:
1) Αρχικά, ζητήστε μία κάρτα Starbucks®  από οποιοδήποτε κατάστημα Starbucks®  στην Κύπρο και «γεμίστε» την κάρτα στο ταμείο με το ποσό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε (ελάχιστο όριο €10) για να ενεργοποιηθεί.
2) Στη συνέχεια μπείτε στο www.starbucks.com.cy, στην ενότητα ΚΑΡΤΑ και να κάντε εγγραφή στο πρόγραμμα My Starbucks  Rewards™.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα αυτομάτως γίνεστε GREEN Μέλος και έχετε τα εξής προνόμια:
Δωρεάν ρόφημα ανά 120 αστέρια (ισχύει για όλα τα χειροποίητα ροφήματα)
Δωρεάν ρόφημα στα γενέθλιά σας
Αποκλειστικές προσφορές μόνο για μέλη του My Starbucks Rewards™.

Συγκεντρώνοντας 500 αστέρια σε ένα χρόνο, γίνεται αναβάθμιση μέλους από GREEN σε GOLD για έναν χρόνο, με τα εξής προνόμια:
Όλα τα προνόμια των GREEN Μελών, και επιπλέον:

Δωρεάν επιπλέον δόσεις espresso, σαντιγί, origin espresso, γεύσεις.
Αποκλειστικές προσφορές μόνο για GOLD Μέλη (π.χ. δοκιμές ροφημάτων πριν από όλους, ειδικές εκδηλώσεις, προσωποποιημένα δώρα, κλπ.)

Αναζητήστε λοιπόν την κάρτα Starbucks®  στα ταμεία των Starbucks®,  και αρχίστε να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια από την πρώτη στιγμή!
Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Μy  Starbucks Rewards™ μέχρι  και τις 31 Μαρτίου 2016 και γίνετε απευθείας Gold μέλη!

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στους barista των Starbucks® .

Πηγή: www.timeoutcyprus.com
timeout

Σχετικά νέα

X
Translate »