Δελτία Τύπου

1o Ετήσιο Συνέδριο ομίλου εταιρειών ΜΕΦΑΛ

Με απόλυτη επιτυχία, στέφθηκε η διεξαγωγή  του 1ο Ετήσιου Συνέδριου που διοργάνωσε ο όμιλος εταιρειών  ΜΕΦΑΛ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Lordos Beach Hotel & Spa, στη Λάρνακα.

Εντυπωσιακή υπήρξε επίσης η συμμετοχή των μετόχων και συνεργατών του ομίλου.

Το συγκεκριμένο συνέδριο έχει σαν στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των φαρμακοποιών μελών του ομίλου, μαζί με προμηθευτές και συνεργάτες; Την πληροφόρηση των μελών σε θέματα υγείας; Προϊοντική εκπαίδευση; βελτίωση διαδικασιών και υπηρεσιών των φαρμακείων μελών του ομίλου κ.α.

Το συνέδριο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις από τους μεγάλους χορηγούς αλλά και συνεργάτες του οργανισμού, δειγμάτιση προϊόντων, παρουσιάσεις από Διοικητικά στελέχη του οργανισμού και βραβεύσεις. Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο φαγητό, ποτό, μουσική και χορό.

Η διοργάνωση του συνέδριου έγινε με την ευγενή χορηγία σημαντικών συνεργατών του ομίλου,  οι οποίοι τίμησαν με την πολύτιμη υποστήριξη τους την προσπάθεια, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τους στόχους του συνεδρίου.

Χρυσός Χορηγός του συνέδριου η εταιρεία Remedica και Ασημένιοι Χορηγοί οι εταιρείες Medochemie Ltd και M.S. Jacovides & Co. Ltd.

Υποστηρικτές, οι εταιρείες VHP Hadjipanayis, Delorpis, Costakis Tsisios & Co Ltd, Filomedica Trading Ltd, Gregoris Hadjigregoriou, Yellow Applications/Pharmacy One.

Ο όμιλος εταιρειών ΜΕΦΑΛ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν για την πολύτιμη υποστήριξη τους. Δέσμευσή μας, το συγκεκριμένο συνέδριο να γίνει θεσμός, και χρόνο με τον χρόνο να εμπλουτίζεται με περισσότερη επιστημονική ενημέρωση, υπηρεσίες και ενέργειες ενίσχυσης του κλάδου φαρμακείων στην Κύπρο.

 

Μνημόνιο συνεργασίας ΜΕΦΑΛ-ΣΥΦΑΚ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν τη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κύπρου ΜΕΦΑΛ και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης ΣΥΦΑΚ.

Οι δύο συνεταιρισμοί κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα κεντρικής διαχείρισης εμπορευμάτων, διανομής εμπορευμάτων και παροχής υπηρεσιών στα φαρμακεία μέλη των δικτύων τους σε Κύπρο και στον Ελλαδικό χώρο αντίστοιχα. To κοινό όραμα, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, οι αρχές, και οι κοινές αξίες των δύο συνεταιρισμών, ήταν τα συστατικά που αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της συνεργασίας, και συνέβαλαν θετικά στην υπογραφή του συγκεκριμένου μνημονίου συνεργασίας.

Απώτερος σκοπός του μνημονίου συνεργασίας, είναι να θεσπίσει και να καθορίσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο συνεταιρισμών, έχοντας κοινό στόχο να ενισχύσει την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική επίδραση των Συνεταιρισμών, παρέχοντας τους την δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μελών και της κοινότητας τους, επιδιώκοντας τη διαρκή βελτίωση και πρόοδο για τα φαρμακεία/μέλη τους, αλλά και για τον κλάδο υγείας γενικότερα.

Το μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους της ΜΕΦΑΛ ο Πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Κωνσταντίνος Γιάγκου και εκ μέρους της ΣΥΦΑΚ ο Πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Απόστολος Γενετζάκης.

Σχετικά νέα

X
Translate »