Αθλητικά Νέα

Κινδυνέυει η εξάδα

Δεν χωνεύουν στη Νέα Σαλαμίνα την ήττα από την ΑΕΛ. Μία ήττα που δεν χαροποίησε κανένα, μία ήττα που φέρνει σοβαρές απώλειες τόσο στον ψυχολογικό τομέα, όσο και στο βαθμολογικό. Μπορεί ακόμη να βρίσκονται καπαρωμένοι στην έκτη θέση, όμως μετά τη νίκη της η ΑΕΛ μπήκε κι’ αυτή στο κόλπο μαζί με τη Δόξα που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους “ερυθρόλευκους”.
Είναι φανερό ότι το συγκρότημα του Ολλανδού τεχνικού βρίσκεται αρκετά πίσω σε ρυθμό μέσα στο 2016, βγάζοντας προς τα έξω ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, απ’ αυτό που είχε βγάλει στον α’ γύρο. Όπως είπε και ο Ντε Γιόνγκε, η ομάδα του στα τελευταία ματς δέχεται εύκολα γκολ, ενώ δύσκολα προσεγγίζει την αντίπαλη εστία κι’ αυτό είναι που τους στοιχίζει. Παρουσιάζονται ασταθείς και επιρρεπής στα λάθη και στο τέλος την πληρώνουν. “Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία μας ανάσα”, ήταν η κατάληξη των δηλώσεων του τεχνικού της Νέας Σαλαμίνας μετά την ήττα από την ΑΕΛ και έτσι πρέπει να γίνει.
Ο επόμενος αγώνας είναι “τελικός” για τη Νέα Σαλαμίνα, αφού αντιμετωπίζει τη Δόξα στο “Αμμόχωστος” και βάση της βαθμολογικής κατάταξης, είναι ο σημαντικότερος αγώνας της σεζόν.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

Πηγή: sigmalive.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »