Γενικά

1400+ Λαρνακείς κατέβασαν την εφαρμογή City of Larnaka…(vids-pics)

Η Λάρνακα μας είναι εδώ και τρεις μήνες αποτελεί την πρώτη και μοναδική πόλη παγκύπρια που διαθέτει δική της τοπική ενημερωτική εφαρμογή.

 

Ναι καλά διαβάσατε πιο πάνω. Η πόλη μας είναι η πρώτη παγκύπρια που απέκτησε τη δική της ενημερωτική εφαρμογή, η οποία δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από εφαρμογές μεγάλων παγκύπριων διαδικτυακών μέσων και η οποία έχει δημιουργηθεί στις ανάγκες των κατοίκων της Λάρνακας.

Φιλική προς το χρήστη παρέχει εκτός από ενημέρωση και άλλες χρήσιμες πληροφορίες  όπως , διανυκτερεύοντα φαρμακεία, ευρετήριο επιχειρήσεων, θέσεις εργασίας, online ατζέντα εκδηλώσεων, προσφορές καταστημάτων κ.α ενώ με τις ειδοποιήσεις ενημερώνει άμεσα για τα σημαντικά γεγονότα της πόλης μας.

Πως θα σας φαινόταν να λαμβάνετε μια ενημέρωση ότι έκλεισε ο τάδε δρόμος στην πόλη, η να ενημερώνεσαι με ειδοποιήσεις για διάφορα Happenings στην πόλη μας; Αυτά που δεν γνώριζες ποτέ σου για την πόλη μας, αυτά που δεν θα δεις από μεγάλα παγκύπρια μέσα θα τα βρεις στην εφαρμογή City of Larnaka η οποία είναι διαθέσιμη σε συσκευές IOS – ANROID.

Στόχος μας η εφαρμογή μας να είναι μια χρήσιμη πηγή ενημέρωσης για τον κόσμο της πόλης μας

 

Γνωρίστε και κατεβάστε την εφαρμογή City of Larnaka στο www.app.cityoflarnaka.com

Ήδη 1400+ Λαρνακείς έχουν συνδεθεί.

 

Γνωρίστε την μέσα από τα πιο κάτω video

Eιδοποίησεις: Οι ειδοποιήσεις μας αφορούν κυρίως τοπική ενημέρωση και δεν αποστέλλουμε πέραν των 4 σε μια μέρα.

 

Ροή: Εμφανίζει τη ροή των ειδήσεων και μπορεί ο χρήστης εύκολα με ένα scroll να ενημερωθεί για τα νέα της πόλης μας  

 

Κατηγορίες: Eδώ ο χρήστης μπορεί να βρει τις διάφορες κατηγορίες θεμάτων και να επιλέξει που θέλει τι θέλει διαβάσει. Με την είσοδο σε μια κατηγορία μπορεί να δει τις υποκατηγορίες κάνοντας swipe πάνω στην οθόνη από δεξιά προς αριστερά ή πατώντας το εικονίδιο – καμπάνα πάνω δεξιά της οθόνης. 

 

Χρήσιμα: Η κατηγορία αυτή παρουσιάζει χρήσιμα εργαλεία για το χρήστη όπως ατζέντα εκδηλώσεων, διανυκτερεύοντα φαρμακεία, κενές θέσεις εργασίας, ευρετήριο επιχειρήσεων, πτήσεις κ.α. Επίσης οι επιλογές Larnaka Going Out και Larnaka Business News μεταφέρουν το χρήστη στις ανάλογες ιστοσελίδες όπου μπορεί να ενημερωθεί για τα σχετικά θέματα της πόλης μας.  

 

Ειδοποίηση για τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία Σαββατοκύριακου
Μέσα από την εφαρμογή μας δεν χρειάζεται να ψάχνεστε για τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία Σαββατοκύριακου καθώς με 2 ειδοποιήσεις (1 το Σάββατο και 1 την Κυριακή) η ενημέρωση έρχεται απευθείας στο κινητό σας.  

 

Επίσης μπορείς να ενημερώνεσαι καθημερινά για τα διανυκτερεύοντα από την κατηγορία χρήσιμα

Γνωρίστε και κατεβάστε την εφαρμογή City of Larnaka στο www.app.cityoflarnaka.com

Γνωρίστε την μέσα από τις πιο κάτω φωτογραφίες

 

Σχετικά νέα

X
Translate »