Breaking News

ΑΕΚ

Συνέχισε η Ερυθρόλευκη παράδοση στο Αμμόχωστος…Η ΑΕΚ πλέον στο +1 από τον δεύτερο

Μετά την ήττα από την ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική , η ΑΕΚ  για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει. Έμεινε απόψε στο 0-0 με την Νεα Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος. Νέο πισωγύρισμα για τους «κιτρινοπράσινους» που ναι μεν παραμένουν στην κορυφή όμως μειώθηκε η διαφορά από την δεύτερη Ανόρθωση(46-45)  στον ένα βαθμό  και από τον τρίτο ΑΠΟΕΛ(46-44)  στους δυο.

Στο 27′ Η ΑΕΚ έμεινε  με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μαρτσίνιακ με απευθείας κόκκινη κάρτα., ενώ στο 20 έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Λαμπάν. Αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον αγώνα. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στον αγώνα όμως κυρίως στο Ά μέρος δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητά απέναντι στην ακίνδυνη Σαλαμίνα. Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να κερδίσουν τον αγώνα, όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Η Νεα Σαλαμίνα απο την έκτη θέση έφτασε τους 29 βαθμούς.

Δόθηκε συνέχεια στην κακή παράδοση που έχει η ΑΕΚ στο στάδιο Αμμόχωστος απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα. Έχει να κερδίσει απο το 2001.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μιχαήλ, Ζάρκοβιτς, Πεδρίτο (79’Χριστοφή), Μακρίεφ, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Γκόμες, Λίλιου, Γκράιμς (46’Μπεμπά), Τσίνα, Τσιγκουίνι.

ΑΕΚ: Τόνιο, Μαρτσίνιακ, Λαρένα, Άλβες, Τομάς, Τέτε (82’Ρόσα), Μπόλιεβιτς, Νίνου, Λαμπάν (20’Χαραλάμπους), Εγγλέζου (33’Μόισοφ), Κυπριανού.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκράιμις, Γκόμες, Πεδρίτο, Κούσουλος (6η), Τσίνα – Λαμπάν (4η), Τομάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ: Μαρσίνιακ

 

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

Κριστιανσεν: «Χάλασε το παιχνίδι»

 

Στην αναγκαστική αλλαγή με τον Λαμπάν αλλά και στην αποβολή του Μαρτσίνιακ στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ Τόμας Κριστιανσεν μετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Αρχικά να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αρχίσαμε το παιχνίδι με μια αναγκαστική αλλαγή και μία κόκκινη κάρτα. Δυστυχώς εκεί χάλασε το παιχνίδι. Η μόνη ομάδα που προσπάθησε να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς ήταν η δική μας. Σε κάθε παιχνίδι θα… πεθαίνουμε στο γήπεδο για την νίκη. Καλή συνέχεια στην Νέα Σαλαμίνα».

Ντε Γιόνγκε: «Έχουμε ένα στόχο και αυτός είναι η εξάδα»

Δεν ήταν ευχαριστημένος από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η ΑΕΚ, σύμφωνα και με τα όσα τόνισε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Ντε Γιόνγκε αφού όπως τόνισε «έντεκα εναντίον έντεκα το παιχνίδι ήταν πιο ανοικτό».

Οι δηλώσεις:

«Παίξαμε απέναντι σε μια καλύτερη από εμάς ομάδα. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την κόκκινη κάρτα διότι έντεκα εναντίον έντεκα το παιχνίδι ήταν πιο ανοικτό και θα είχαμε περισσότερους χώρους. Δεν άλλαξε κάτι ως προς τον τρόπο που επιτιθόμασταν και αμυνόμασταν. Ούτε η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ άλλαξε. Με 4-4-1 πάλι υπάρχουν τέσσερις στην άμυνα και τέσσερις στο κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές δυσκολίες να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε και μπορώ να πω ήμασταν κάπως φοβισμένοι διότι στα προηγούμενα παιχνίδια δεχθήκαμε κάποια φτηνά γκολ. Σαν Νέα Σαλαμίνα έχουμε ένα στόχο και αυτός είναι η εξάδα. Κάθε παιχνίδι είναι μάχη».

Πηγή: www.sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »