ΑΕΚ

“Όταν βγαίνει ο αντίπαλος προπονητής και λέει πως…”

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας: «Μέσα από την κοπιαστική δουλειά βγαίνουν τα αποτελέσματα. Σίγουρα το να φτάνεις σε αυτό το σημείο σημαίνει πως κάτι κάνεις σωστά. Τίποτα όμως δεν τελείωσε και σε μια εβδομάδα θα πάμε για να ολοκληρώσουμε την δουλειά».

Για τον εκτός έδρας αγώνα ανέφερε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της. Θα ήθελα να προσθέσω πάντως για το παιχνίδι, πως πριν από αυτό ο προπονητής δέχθηκε ερώτηση για τον αν η ομάδα μπορεί να δώσει θέαμα και η απάντηση του είναι πως μετρά η αποτελεσματικότητα και επίσης το να βελτιώνεσαι παιχνίδι με παιχνίδι».

Πως θα αγωνιστεί στο Μινσκ η ΑΕΚ: «Νομίζω το σύνθημα το έδειξε από χθες ο προπονητής μας. Αν πας στο Μινσκ με γνώμονα το αποτέλεσμα και να μείνεις πίσω για να καλύψεις αποτέλεσμα μπορεί να την πάθεις. Έτσι όπως είπε και ο προπονητής ο πιο καλός τρόπος να αμυνθείς είναι να παίξεις επιθετικά και να σκοράρεις».

Για το ρόστερ ανέφερε: «Δεν στερούμε ούτε σε ποιότητα, ούτε σε ποσότητα. Ακόμη και τα παιδιά που έμειναν εκτός αποστολής μπορούσαν να ήταν μέσα. Ο ίδιος ο προπονητής έχει εκφράσει την πλήρη ικανοποίηση για την ποιότητα του ρόστερ».

Για τον κόσμο είπε: «Όταν βγαίνει ο αντίπαλος προπονητής και λέει πως χάσαμε από μια ομάδα που είχε τη στήριξη του κόσμου της λέει πολλά. Υποδειγματική παρουσία, για 90 λεπτά τραγούδι. Και εγώ και οι στην ομάδα τους βγάζουμε το καπέλο. Η φωνή, ο παλμός και ο ενθουσιασμός 90 λεπτά είναι αυτό που θέλουμε».

Σχετικά νέα

X
Translate »