ΑΕΚ

Χωρίς άγχος έριξε εξάρα η ΑΕΚ (vid)

Όπως αναμενόταν η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με νέα νίκη πήρε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου επί της Καρμιώτισσας.

Οι Λαρνακείς κέρδισαν 6-1 στο ΓΣΖ την ομάδα των Πολεμιδιών και σε συνάρτηση με το 2-1 του πρώτου αγώνα πήραν πανηγυρικά την πρόκριση.

 

 

Τα πράγματα για την ΑΕΚ ξεκαθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Τριτσκόφσκι πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων.

Η αρχή έγινε στο 17’ όταν μετά από ωραία ενέργεια και μπαλιά του Ορτίθ, ο Ιβάν Τριτσκόφσκι τελείωσε ιδανικά την φάση κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

 

Η προσπάθεια της Καρμιώτισσας για να αντιδράσει δεν είχε θετική κατάληξη. Στις δύο καλές επιθετικές δραστηριότητες με δράστη τον Βαττή, ο Γιωργαλλίδης δήλωσε παρών διώχνοντας τον κίνδυνο.

Προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Τριτσκόφσκι αύξησε το σκορ υπέρ της ΑΕΚ. Το 2-0 έγινε στο 39’ όταν ο Σκοπιανός έφυγε μόνος πίσω από την πλάτη της άμυνας, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 3-0 με σουτ του Τριτσκόφσκι μετά από διπλή προσπάθεια.

Με την υπόθεση «πρόκριση» να είχε κριθεί νωρίς, το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Πάντως, η ΑΕΚ έψαξε και άλλα γκολ με μεγαλύτερη ευκαιρία στο 68’ όταν η κεφαλιά του Τρουγιόλς σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, δίχτυα βρήκε και η Καρμιώτισσα στο 81′ με τον Πάντο να χρίζεται σκόρερ και να μειώνει σε 3-1. Προσωρινά, όμως, μιας και στο επόμενο λεπτό (82′) ο Εγγλέζου, που είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 για την ΑΕΚ.

Ο Εγγλέζου έμελλε να είναι ο πρωταγωνιστής των τελευταίων λεπτών μιας και στο 87′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 5-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα σημάδεψε το δοκάρι. Το τελικό σκορ 6-1 διαμόρφωσε στο 89′ ο Τρουγιόλς.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 69’ η Καρμιώτισσα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Βαττής δεν μπορούσε να συνεχίσει και ενώ είχαν ήδη πραγματοποιηθεί οι τρεις αλλαγές.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
87′ Πάντος / 2’, 39’, 41’ Τριτσκόφσκι, 81′, 87′ Εγγλέζου, 89′ Τρουγιόλς
Συνθέσεις:
Καρμιώτισσα:
Καϊρίνος, Βοσκανιάν (68′ Μενελάου), Ταραλίδης, Βαττής, Ε. Κυριάκου, Πάντος, Κυριάκου Α. (46’ Πιερή), Χριστοφή, Μπαρμπάρο (46′ Δημητρίου), Δημητρίου, Σταύρου
ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Τρουγιόλς, Καταλά (72′ Χαραλάμπους), Λαρένα (56′ Εγγλέζου), Ορτίθ, Γκαρίδο, Λαμπάν, Τρισκόφσκι (56′ Χαραλαμπίδης), Ακοράν, Μαλόκου, Μπόλιεβιτς

reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »