Breaking News

Αθλητικά Νέα

Χαμόγελα, περηφάνια, θετική διάθεση ήταν τα στοιχεία που έβλεπε κάποιος χθες στην παραλία των Φοινικούδων (pics)

Γράφει η Νίκη Μιχαήλ

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανήκει από χθες στην ιστορία. Η πρώτη προσπάθεια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν απόλυτα πετυχημένη αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό συμμετοχών ο οποίος ήταν κοντά στις 5000, αριθμός ο οποίος μόνο θετικά μηνύματα έστειλε.

Οι διοργανωτές έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους και πιστεύουμε ότι παρά τα κάποια μικρά μελανά σημεία που εντοπίσαμε εμείς σαν ιστοσελίδα κατά τη χθεσινή ημέρα εν τούτοις η όλη διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη. Σίγουρα χρόνο με το χρόνο θα γίνεται όλο και καλύτερη.

Τώρα στα μελανά σημεία που αναφερθήκαμε πιο πάνω εμείς θα εστιάσουμε σε 2 πάντοτε στα πλαίσια καλόπιστης κριτικής και σεβόμενοι πλήρως τον κόπο και την προσπάθεια όλων όσων συνέβαλαν στην όλη διοργάνωση.

  1. Μια από τις εκκινήσεις δόθηκε από τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σταύρο Μαλλά. Αυτό ήταν κάτι που μπορούσαν οι διοργανωτές να αποφύγουν καθώς πρώτα απ’ όλα ας το πούμε ότι είναι αδικία εις βάρος των άλλων υποψηφίων και δεύτερο υπάρχουν Δόξα το Θεό πολλές προσωπικότητες της πόλης μας που θα μπορούσαν να το κάνουν. Είναι λεπτά θέματα αυτά και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχή κυρίως στις μέρες μας και πολλές φορές βλάπτουν άθελα. Για να αποφύγουμε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις το ίδιο σχόλιο θα κάναμε και αν ήταν άλλος υποψήφιος πλην του νυν ΠτΔ.
  2. Το 2ο σημείο αφορά καθαρά οργανωτικό ζήτημα και έχει να κάνει με τις απονομές των μεταλλίων. Δυστυχώς ο χώρος που στήθηκε για τις απονομές ήταν άκυρος από κάθε άποψη. Mια πολύ πρόχειρη κατασκευή όπου κανείς δεν μπορούσε να δει και να χειροκροτήσει τους νικητές. Πιο κάτω παρουσιάζουμε τον τρόπο που γίνεται η απονομή μεταλλίων στο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Θα μπορούσαν οι διοργανωτές είτε να στήσουν μια υπερυψωμένη εξέδρα κάπου εκεί στο χώρο, είτε να αξιοποιήσουν την εξέδρα που χρησιμοποιήθηκε για τις εκκινήσεις. Επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η κεντρική εξέδρα της παραλίας (αν πρακτικά ήταν εφικτό) και οι απονομές να γίνονταν όλες μαζί δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να τις παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει τους νικητές.

 

Όπως αναφέρουμε συνεχώς από χθες η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή κάτι που φάνηκε και από το πόσο το χάρηκε ο κόσμος της πόλης και όχι μόνο που παρευρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Οι πιο κάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »