Breaking News

Εκπαίδευση

Φωνές από κυλικειάρχες για αλλαγή ημερομηνίας έναρξης μαθημάτων

Την Δευτέρα αντί αύριο ανοίγουν τελικά τα Γυμνάσια, τα Λύκεια και οι Τεχνικές Σχολές μετά από πρόταση του Υπουργού Παιδείας.

Η πρόταση αυτή καλωσορίστηκε από τους Οργανωμένους γονείς Μέσης και από πλευράς τους οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την έκαναν δεκτή. Με όχι και τόσο καλό μάτι όμως δεν είδαν την εξέλιξη αυτή μερικοί ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων.

Το SigmaLive έγινε δέκτης τηλεφωνημάτων – παραπόνων από ιδιοκτήτες κυλικείων οι οποίοι ανέφεραν ότι ήδη έχουν προχωρήσει σε παραγγελίες για αύριο και διευθέτησαν τις σχετικές προετοιμασίες για να υποδεχθούν τους μαθητές. Η αναβολή του ανοίγματος θα οδηγήσει όπως είπαν σε ζημιά, αφού θα μείνουν αδιάθετα δεκάδες αναλώσιμα προϊόντα.

Το SigmaLive επικοινώνησε για το ζήτημα με τον Πρόεδρο των Σχολικών Εφοριών Ντίνο Έλληνα ο οποίος έκανε λόγο για υπερβολές. Εξηγώντας την θέση του ο κ.Έλληνας ανέφερε ότι υπάρχουν ψυγεία ακριβώς για λόγους διατήρησης προϊόντων. «δεν είναι λόγος αυτός τώρα να δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα. Η ουσία είναι ότι επιλύεται το πρόβλημα στην Παιδεία», σημείωσε ο κ.Έλληνας.

Σχετικά νέα

X
Translate »