Breaking News

Aστυνομικά νέα

ΤΩΡΑ: Ανατροπή! Υπό άκρα μυστικότητα στο Δικαστήριο ο συμπολίτης μας νοσηλευτής, φίλος του απαγωγέα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, οδηγήθηκε τελικά πριν από λίγο ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη χθες, στα πλαίσια των ερευνών της υπόθεσης της απαγωγής των δύο εντεκάχρονων παιδιών.
Ενώ το πρωί οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, ενημέρωναν επίσημα ότι ο ύποπτος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας, έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, ανέφεραν ότι ο ύποπτος θα οδηγείτο τελικά ενώπιον του Δικαστηρίου.
Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με την Αστυνομία, η ίδια επανέλαβε ότι ο ύποπτος  δεν θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
Ωστόσο, ο REPORTER βρισκόταν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όπου τελικά οδηγήθηκε υπό άκρα μυστικότητα ο 41χρονος ύποπτος.
Όπως ενημερωθήκαμε η Αστυνομία ζήτησε την κράτηση του υπόπτου για δύο μέρες, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος ύποπτος εργάζεται ως νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, κατονομάστηκε από τον 35χρονο δράστη της απαγωγής ως το πρόσωπο το οποίο του εξασφάλισε τα υπνωτικά χάπια, τα οποία χορηγήθηκαν στα δύο παιδιά μετά την απαγωγή.
Εξάλλου ο νοσηλευτής φέρεται να προσπάθησε να παρεμποδίσει το έργο της αστυνομίας και να επηρεάσει γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, από τον οποίο εξασφάλιζε τις ιατρικές συνταγές για τα χάπια.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες o ύποπτος προσπάθησε επίσης να επηρεάσει το γιατρό, ούτως ώστε να αναφέρει στην Αστυνομία, ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ύποπτο για την απαγωγή των δύο παιδιών, ενώ δεν τον παρακολουθούσε.
Ο 41χρονος νοσηλευτής φέρεται επίσης να επισκεπτόταν συχνά το διαμέρισμα του 35χρονου απαγωγέα.

Σχετικά νέα

X
Translate »