Going out

Τρελαίνουν την πόλη οι γλυκιές πίτσες της Αstoria Pizza

H Astoria Pizza εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει το όνομα της στην πόλη μας για την ποιότητα των φαγητών που προσφέρει εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια στο κοινό της Λάρνακας.

 

Το κατάστημα διαθέτει ένα πλούσιο μενού το οποίο καλύπτει φυσικά τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ειδικά τους λάτρεις της πίτσας. Φτιαγμένες από αγνά και φρέσκα υλικά, οι άνθρωποι της Astoria Pizza  με μεράκι καθημερινά ετοιμάζουν την πιο γευστική πίτσα της πόλης και να θυμάσαι…αν τη δοκιμάσεις μια φορά θα κολλήσεις.

 

Μπορείς να αντέξεις αυτόν τον γλυκό πειρασμό;

Posted by Astoria Pizza Larnaca on Sunday, September 16, 2018

 
Οι γλυκιές πίτσες που τρελαίνουν την πόλη 

Θες pizza. Σου έχει κολλήσει από το πρωί. Αλλά δεν είσαι σίγουρος εάν τελικά αυτό που θες αυτή την στιγμή είναι κάτι αλμυρό. Στην πραγματικότητα θες κάτι γλυκό, εάν ακούσεις την κοιλιά σου. Ωστόσο, η λέξη pizza πότε δεν σου ακούγεται άσχημη. Η Αstoria Pizza σου έχει τη λύση. Λέγεται γλυκιά pizza και εδώ και καιρό έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Εάν ψάχνεις την έμπνευση όμως, δες πιο κάτω. Ακόμα και αν δεν πεινάς, όλα θα αλλάξουν μετά από αυτή την πανδαισία γλυκών γεύσεων ετοιμάζει καθημερινά για εσάς η αγαπημένη πιτσαρία της πόλης μας.

Δείτε πιο κάτω διάφορες επιλογές και αποφασίστε…

 

Εμείς πάντως δεν αλλάζουμε με τίποτα τη λευκή σοκολάτα με φράουλα και μούρα…Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα της Astoria Pizza www.astoriapizzacy.com 

και μείνετε συντονισμένοι με όλα τα νέα και τις προσφορές

Σχετικά νέα

X
Translate »