Αθλητικά Νέα

Τρελαίνει κόσμο και καλοβλέπει εξάδα

Την 2η της σερί νίκη και 6η στο πρωτάθλημα πέτυχε το βράδι της Δευτέρας η Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα του Ντε Γιόνγκε επικράτησε της ΑΕΛ με 0-2 μέσα στο Τσίρειο και «πιάνοντας» την Ομόνοια στην 5η θέση τους βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Τα τέρματα για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχαν οι Παύλου στο 29ο λεπτό και Πεδρίτο στο 50ο λεπτό. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΛ έμεινε στα ρηχά και μοιραία γνώρισε την ήττα. Αυτή ήταν η 7η ήττα για την ομάδα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να παραμείνει στα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στην 11η θέση με μόλις 8 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Για ακόμη μια φορά η ομάδα της Λεμεσού πλήρωσε τα λάθη της. Ειδικά από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως οι Ντεγκρά και Αίρόσα. Η ψυχολογία των παικτών του Μάκη Χάβου είναι στα κάτω της και θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές για να μπορέσει η ΑΕΛ να βρει τα πόδια της.

Από την άλλη η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας βρήκε τις ευκαιρίες της και πλήγωσε την αντίπαλη της. Από δυο λάθη τα οποία αξίζει να αναφερθεί πως ήρθαν μετά από πίεση των παικτών μπήκε μπροστά στο σκορ και το διαφύλαξε αρκετά καλά παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.

Μια νίκη η οποία εδραιώνει την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας στην 6η θέση της βαθμολογίας και όπως φαίνεται πάει για περισσότερα πράγματα.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Σαμπού, Αντράντε, Σιέλης (70′ Νιάνγκ), Σοάρες (56′ Ρομπέρ), Οχένε, Κουταντέρ, Φέλτσερ (56′ Σταύρου), Σαρντινέρο, Σέμα

Νέα Σαλαμίνα: Στέινμπορς, Γκράιμς, Ζάρκοβιτς, Κούσουλος (73′ Τσίνκουινι), Τσίνα, Σκοπελίτης, Μπεμπά, Τζούρτζουριτς (66′ Αδόρνο), Παύλου (83′ Χριστοφή), Πεδρίτο, Μακρίεφ

Kίτρινες: Σαμπού / Παύλου

Δείτε τις φάσεις του αγώνα


Η Γκολάρα του Παύλου

 


Ντε Γιόνγκε: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη»

 

Ευχαριστημένος από τη νίκη δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Γιαν Ντε Γιόνκε μετά το τέλος του αγώνα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτό το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ μετά το λάθος της ΑΕΛ όμως στη συνέχεια ήμουν θυμωμένος γιατί δεν παίξαμε ποδόσφαιρο όπως μπορούμε και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΛ να ισοφαρίσει. Αν γινόταν αυτό θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρω ότι υπήρχε πίεση στον αντίπαλο να κερδίσει. Μετά ανεβήκαμε και έγινε λίγο πιο εύκολο. Μετά έγινε το 0-2 γρήγορα και στη συνέχεια σταματήσαμε να παίζουμε. Η ΑΕΛ προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες. Είπα στους παίκτες μου πως όταν είσαι μπροστά με 1-0 πρέπει να παίζεις ποδόσφαιρο και όχι μόνο άμυνα γιατί με μόνο άμυνα πολύ εύκολα μπορείς να δεχθείς γκολ»

Πηγή: www.sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »