Breaking News

Going out

Το Old Market St. γιορτάζει 3 χρόνια με το μεγαλύτερο Street Party, στη Λάρνακα!

Έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο Street Party στη Λάρνακα και όχι μόνο. Ο λόγος για το επετειακό πάρτυ που διοργανώνει  κάθε χρόνο το OLD MARKET ST. για τα γενέθλιά του. Το γνωστό Cocktail Bar, γιορτάζει φέτος 3 χρόνια και με το σύνθημα MEET ME IN THE STREET, μας προσκαλεί όλους για μια «συνάντηση” στο δρόμο Κλεάνθη Καλογερά και Παλιάς Αγοράς, στη Λάρνακα.

 

Όσοι κατάφεραν να βρεθούν στα προηγούμενα street parties που διοργάνωσε η ομάδα του OLD MARKET ST.,  είναι σίγουρο ότι ανυπομονούν για αυτό που έρχεται! Οι υπόλοιποι, μη χάσετε και φέτος την ευκαιρία γιατί πραγματικά αξίζει! Φαντασμαγορικά cocktails, λαχταριστά street food, μουσικάρες και υπέροχοι άνθρωποι να χορεύουν ξέγνοιαστα στο δρόμο σαν μια παρέα. Γιατί σε αυτό το πάρτυ δεν υπάρχουν άγνωστοι. Μόνο φίλοι που απλά δεν έτυχε ακόμα να γνωριστούν!

 

Σημειώστε μέρα και ώρα: Κυριακή 28 Μαΐου 2017, από τις 6μμ. μέχρι αργά το βράδυ… ή μάλλον μέχρι τις πρωινές ώρες, αναλόγως των αντοχών σας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και κάθε χρόνο, τα καθαρά έσοδα του event θα δωθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ίδρυμα «Ηλιακτίδα Ζωής».

 

TheHappenings

#TheCocktailBars

To OLD MARKET ST.  φιλοξενεί για τη συγκεκριμένη μέρα δύο δημοφιλή bars από το εξωτερικό. Πρόκειται για το The Clumsies, από την Αθήνα και το Central Station, από το Λίβανο τα οποία συγκαταλέγονται μάλιστα στα 50 καλύτερα bars του κόσμου για το 2017, στις θέσεις 9 και 26 αντίστοιχα. Οι βραβευμένοι bartenders των γνωστών bars, ταξιδεύουν στη Λάρνακα για να μας εντυπωσιάσουν με τα cocktails τους και να δώσουν μια αλλιώτικη αύρα στο όλο event.

#TheMusic

Ετοιμαστείτε για πολύ χορό! Οι Chris Blenda και Andy Pervinca στα decks, αναλαβάνουν να μας ξεσηκώσουν και να μας κάνουν να χορεύουμε μέχρι το πρωί. Ενώ ο Γιάννος Μοδίτης θα μας μαγέψει με το σαξόφωνό του.

#TheFood

Και αν πεινάσετε, μην ανησυχείτε! Οι Serial Griller και The Potbelly θα ετοιμάσουν από νωρίς λαχταριστό street food για κάθε γούστο.

 

 

Click on the links below to view photos and video from previous Street Party. Feel free to repost and share them through your social media channels and networks.

Σχετικά νέα

X
Translate »