Breaking News

Εκπαίδευση

“Το χρυσαφένιο κουκούτσι” ρίζωσε και στη ΔΡΟΣΙΑ (pics-vid)

Σε μια κατάμεστη από μαθητές του Κ. Α. αίθουσα έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του γνωστού συγγραφέα παιδικών παραμυθιών από την Ελλάδα κ Παναγιώτη Δημητρόπουλου, “ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟ ΚΟΥΚΟΎΤΣΙ”. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γονέων των Σχολείων Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Κ.Α. συνεργαζόμενοι στη δράση του Δήμου Λάρνακας και της κ Τίνας Πουλίδη Νεοφύτου “Υγεία Εκπαίδευση Ομορφιά του Παιδιού”.

 

Posted by Irene Hadjikyriacou on Tuesday, March 6, 2018


Ο συγγραφέας παρέστη στην εκδήλωση και μέσα από διαδραστική αφήγηση και διάφορα διαδραστικά παιχνίδια με τους μαθητές χάρισε στιγμές χαράς σε όλους τους παρευρισκόμενους, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα της αξίας της υγιεινής διατροφής αλλά και άλλα μηνύματα για τη δύναμη της συνεργασίας και του αλληλοσεβασμού! Στη συνέχεια, προσφέρθηκαν φρούτα σε όλα τα παιδιά του Σχολείου, χορηγία από τον Σύνδεσμό!

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ενημέρωση των παιδιών σε θέματα υγιεινής διατροφής από την κ Ειρήνη Ανδρέου, κλινική διαιτολόγο/διατροφολόγο και μέλος του Συνδέσμου Γονέων των Σχολείων Δροσιάς!

Σχετικά νέα

X
Translate »