Breaking News

Έχουμε θέμα

Το δρομάκι της ντροπής στο κέντρο της πόλης

Ως σελίδα ως γνωστόν έχουμε πάντοτε μια πιο θετική προσέγγιση στα τοπικά θέματα και πολλές φορές αποφεύγουμε να δημοσιεύουμε κακώς έχοντα της πόλης, επιλέγοντας να ενημερώνουμε απευθείας το Δήμο και να προβαίνει στις ανάλογες κινήσεις. Εδώ να αναφέρουμε ότι ο Δήμος ανταποκρίνεται πάντοτε πολύ γρήγορα στις ενημερώσεις μας.

Σε αυτό το θέμα όμως επιλέγουμε τη δημοσίευση γιατί το πρόβλημα δεν προέρχεται μόνο από αμέλεια του Δήμου αλλά και επιχειρήσεων.

Αναφερόμαστε σήμερα στην άθλια κατάσταση που βρίσκεται ένα μικρό δρομάκι στη Λαϊκή Γειτονιά. Σίγουρα απ΄αυτό θα έχετε περάσει πολλοί και μέσα από τα 30 δευτερόλεπτα της διέλευσης σας θα είδατε την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια. Κάδοι σκουπιδιών από τα εστιατόρια, σπασμένες καρέκλες και γενικά μια τριτοκοσμική εικόνα σε μια γραφική γειτονιά που σίγουρα δεν τιμά κανένα μας. Μάλιστα αυτήν την εικόνα αντικρίζουν και τουρίστες καθώς εφάπτεται εισόδου τουριστικών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.

Καλούμε το Δήμο Λάρνακας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες ούτως ώστε αυτή η άθλια εικόνα να αφανιστεί. Ως σελίδα παραθέτουμε κάποια πρώτα βήματα:

  1. Να βρεθεί λύση σε σχέση με τους κάδους οι οποίοι εκτός του ότι βρίσκονται πεταμένοι στο δρομάκι, προκαλούν και έντονη δυσοσμία
  2. Να γίνει ένας καθαρισμός από τα όποια αντικείμενα είναι πεταγμένα
  3. Να βαφτούν οι τοίχοι δεξιά και αριστερά.Ίσως διοργανωθεί ένα street art day και να γίνουν όμορφα graffiti  με συγκεκριμένη θεματολογία

Αναμένουμε την άμεση δράση του Δήμου…Εμείς θα παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε.

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα

Σχετικά νέα

X
Translate »