Εκπαίδευση

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας μετατρέπεται σε εργαστήρι φωτογραφίας για μικρά παιδιά και σας περιμένει

Οι Λιλιπούτειοι Φωτογράφοι σας προσκαλούν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι φωτογραφίας για μικρά παιδιά στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για παιδιά και νέους το οποίο ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί με  τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου.

Με πολλή φαντασία και λίγες φωτιστικές πηγές οι λιλιπούτειοι δημιουργούν εικόνες αστροφυσικές με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Τα παιδάκια από 5-12 χρονών μπορούν να πάρουν μαζί τους τον αγαπημένο τους ήρωα (δεινόσαυρους, playmobil, δράκους και νεράιδες….) και  να τον φωτογραφίσουν και να δημιουργήσουν υπέροχες μοναδικές φωτογραφίες.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να αναδειχτεί το κρυφό ταλέντο των μικρών παιδιών για τη φωτογραφία, να καλλιεργήσουν την οπτική τους αντίληψη και  να εκφραστούν με ένα τρόπο μοναδικό.

 

Ηλικίες: 5-12 χρονών

Ημερομηνία: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου

Χώρος: Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Ώρα: 10πμ-12μ

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 24001502

(Οι Λιλιπούτειοι Φωτογράφοι εν δράσει είναι ένα δημιουργικό εργαστήρι φωτογραφίας που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει την οπτική αντίληψη και την κριτική των παιδιών μέσα από τη φωτογραφία και να τα βοηθήσει να εκφραστούν δημιουργώντας)

Μπορείτε να βρείτε στο Facebook εδώ πληροφορίες για το εργαστήρι

 

Σχετικά νέα

X
Translate »