Breaking News

Αναπτυξιακά Έργα

Τιμητική διάκριση στη Μόσχα για το QN KITION

Η QN KITION, η νεώτερη ανάπτυξη στη Λάρνακα της Quality Group, κέρδισε το Best Under Construction και το Best City Development στο περίφημο Home Overseas Russian Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μόσχα.

To 23-όροφη οικιστική ανάπτυξη είναι η πρώτη ανάπτυξη ακινήτων της QN ALLIANCE στην πόλη μας και θα αποτελεί έργο της κοινοπραξίας μεταξύ της Quality Property Developments και της Newman Holdings.

Το QN KITION θα είναι το νέο εικονικό ορόσημο της πόλης, που χτίστηκε για να αντικαταστήσει το ιστορικό KITION HOTEL που στεγαζόταν στο χώρο μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, όπου και κατεδαφίστηκε.

Σχεδιασμένο από την Link Design Group, μια κορυφαία κινεζική εταιρία μηχανικής και αρχιτεκτονικής και με σχεδιαστή εσωτερικού χώρου την Pericles Liatsos Designers, το QN KITION θα προσφέρει πολυτελείς κατοικίες παγκόσμιας κλάσης.

Οι ιδιοκτήτες των πολυτελών διαμερισμάτων και οι επισκέπτες του QN KITION θα έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις όπως κολυμβητήριο και κέντρο ευεξίας, εστιατόρια, καφετέριες, κλαμπ και πολλά άλλα. Το σχέδιο προβλέπεται να παραδοθεί το 2021.

Ήδη το γραφείο πωλήσεων έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του αναμένονται σύντομα οι εργασίες κατασκευής του έργου που θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου της πόλης μας.

 

* Φωτογραφία: Η κα Eva Photiadou, Διευθύντρια Πωλήσεων της QN Alliance, λαμβάνει τo Βραβείo στο Home Overseas Russian 2018 κατά τη διάρκεια της τελετής στη Μόσχα

 

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Σχετικά νέα

X
Translate »