Breaking News

Εκπαίδευση

Τέλος στις αιτήσεις για τις εξετάσεις του Νέου Συστήματος Διορισμών στις 31 Ιουλίου

Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) υπενθυμίζει όλους τους υποψήφιους οι οποίοι προτίθενται να παρακαθίσουν στις εξετάσεις για το Νέο Σύστημα Διορισμών ότι η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις πιο πάνω εξετάσεις συνεχίζεται μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00.

Η πληρωμή των τελών για συμμετοχή στις εξετάσεις θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 4 Αυγούστου 2017 και ώρα 14:00, σύμφωνα με τις διαδικασίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Με την ίδια ανακοίνωση προτρέπονται οι υποψήφιοι όπως παρακολουθούν σε τακτική βάση την ιστοσελίδα  http://diorisimoi.moec.gov.cy που αφορά στις Γραπτές Εξετάσεις για το Νέο Σύστημα Διορισμών στην Εκπαίδευση.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού υπενθυμίζει επίσης ότι για σκοπούς καλύτερης εξυπηρέτησης των υποψηφίων για το Νέο Σύστημα Διορισμών λειτουργεί  ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης με αριθμό 80008844, με στόχο την παροχή διευκρινίσεων και καθοδήγησης προς τους υποψηφίους σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Η γραμμή υποστήριξης λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 4/8/2017 (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 3:30 μ.μ. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Εξετάσεων και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο drsm-help@schools.ac.cy.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού επισημαίνει ότι όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Γραπτές Εξετάσεις των Υποψήφιων Εκπαιδευτικών για Εγγραφή και Κατάταξη στον Πίνακα Διορισίμων, οι οποίες προγραμματίζονται να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια Νοεμβρίου 2017, θα πρέπει να προβούν στις ακόλουθες δύο ενέργειες για να μπορούν να παρακαθίσουν στις εξετάσεις:

1. Υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 το αργότερο, όπως έχει ήδη αναφερθεί. Τονίζεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις πέραν αυτής της ημερομηνίας.

2. Υποβολή αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις στην Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και καταβολή των απαιτούμενων τελών. Το ύψος των τελών που θα καθοριστεί από το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας και οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων στην Υπηρεσία Εξετάσεων υπολογίζεται να καθοριστούν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2017.

Η Υπηρεσία Εξετάσεων, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υπoβολής όλων των αιτήσεων και λάβει γνώση του τελικού αριθμού συμμετεχόντων, θα προχωρήσει στον τελικό καθορισμό του προγράμματος διεξαγωγής των εξετάσεων, στον καθορισμό των εξεταστικών κέντρων και στην αποστολή των δελτίων υποψηφίων. Τονίζεται ότι η Υπηρεσία Εξετάσεων θα παρέχει συνεχή πληροφόρηση στους ενδιαφερόμενους, τόσο μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όσο και μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για τις Εξετάσεις Διορισίμων, την οποία οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προτρέπονται να παρακολουθούν σε τακτική βάση.

Σχετικά νέα

X
Translate »