Aστυνομικά νέα

Συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες στο διαμέρισμα του απαγωγέα

“Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής δύο 10χρονων μαθητών, το πρωί, από δημοτικό σχολείο, στην επαρχία Λάρνακας. Τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν νωρίς το απόγευμα σε διαμέρισμα 35χρονου, στην περιοχή του σχολείου, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών. Για τον εντοπισμό των δύο παιδιών, στήθηκε από την πρώτη στιγμή γιγαντιαία επιχείρηση, από την Αστυνομία”, αναφέρει ανακοίνωση των Αρχών.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα 2 παιδιά, όπου από το απόγευμα έχει στηθεί μια γιγαντιαία επιχείρηση από τους ανακριτές όπου περισυνέλεξαν αριθμό τεκμηρίων τα οποία θα ερευνηθούν ενδελεχώς.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα ήταν γεμάτο από ηλ. υπολογιστές και στους οποίους φαίνεται να υπάρχει ύποπτο υλικό. Ο 35χρονος διατηρούσε εταιρεία στην πόλη μας, όπου δημιουργούσε ιστοσελίδες σε τοπικές επιχειρήσεις. Μάλιστα τα γραφεία της εταιρείας του ήταν ακριβώς πίσω από την πολυκατοικία που διέμενε σε γραφειακό κτίριο με μάλιστα μεγάλη υποδομή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνομία ψάχνει πρόσωπο που φέρεται να συνεργαζόταν με τον 35χρονο και ο οποίος επίσης ασχολείται με τη δημιουργία ιστοσελίδων.
Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει αν λαμβάνει καταθέσεις ούτως ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τα κίνητρα του δράστη, με το ενδεχόμενο να λειτούργησε εκδικητικά με φόντο την επαγγελματική δραστηριότητα των γονιών των παιδιών, να θεωρείται πολύ απομακρυσμένο.
Όπως αναφέραν αστυνομικές πηγές, λαμβάνονται επίσης καταθέσεις που φέρουν τον 35χρονο να παρακολουθούσε παιδιά ενώ υπάρχει μαρτυρία  μαθητή ότι ο 35χρονος τον είχε καλέσει να εισέλθει στο όχημά του.
Επίσης, άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι γονείς είχαν αντιληφθεί το συγκεκριμένο πρόσωπο να κινείται ύποπτα έξω από άλλο σχολείο της Λάρνακας και αύριο αναμένεται να προβούν σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι, στο διαμέρισμα του υπόπτου εντοπίστηκαν επίσης υπνωτικά χάπια, ενώ τα παιδιά που είχαν εντοπιστεί σε άσχημη κατάσταση δεν είχαν την αίσθηση του χρόνου καθώς ο απαγωγέας τους είχε τοποθετήσει υπνωτικά σε λεμονάδα που τους πρόσφερε.
Όπως είχαμε μεταδώσει στην πολυκατοικία που διέμενε ο 35χρονος διαμένει και ένα εκ των τριών παιδιών που αρνήθηκαν να τον ακολουθήσουν.

Το πρoφίλ του δράστη 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CITYOFLARNAKA.COM ο δράστης ήταν ήσυχος και πολύ ευγενικός και αγαπούσε πολύ τα σκυλιά όπως φαίνεται και από τον προσωπικό του λογαριασμό. Συνήθιζε καθημερινά να παίρνει βόλτα τα σκυλιά του στη γειτονιά όπου διέμενε και δεν έδειξε ποτέ του αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του.  Οι ίδιες πηγές μας αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα είχε οικονομικά προβλήματα και χρωστούσε χρήματα. Επίσης ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης εγκαταστάθηκε στη γειτονιά πριν από 3 περίπου χρόνια και δημιούργησε την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων σε γραφεία που στεγάζονταν πίσω από την πολυκατοικία που διέμενε, ενώ είχε, παράλληλα, επαγγελματικές δραστηριότητες στη Γαλλία.

Από το απόγευμα μέχρι αυτή τη στιγμή τον αναμένουν

Από το απόγευμα που έγινε γνωστό το σημείο εντοπισμού του δράστη και των 2 παιδιών, μέχρι αυτή τη στιγμή (23:35) σπεύδει στο σημείο κόσμος με επιθετικές διαθέσεις. Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει και αυτό το διαπιστώσαμε όλες αυτές τις ώρες που βρισκόμαστε στο σημείο. Παρά το προχωρημένο της ώρας αρκετοί είναι αυτοί που αναμένουν να δουν τον άνθρωπο που προκάλεσε όλη αυτή την ταραχή στην πόλη μας με θύματα τα 2 μικρά παιδάκια.

Ο πληροφοριοδότης

Ο Δημότης που έδωσε την πληροφορία όσον αφορά τον χώρο που βρισκόντουσαν τα δύο παιδιά, είχε ενημερωθεί για το περιστατικό μετά από μήνυμα που έλαβε από ενέργειες του Δήμου Λάρνακας μέσω του Προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς», το οποίο εφαρμόζει ο Δήμος με την Κοινοτική Αστυνομία.
Ο ίδιος ανέφερε ότι πρόσεξε πως το συγκεκριμένο όχημα άλλαζε συνεχώς πινακίδες το τελευταίο διάστημα και όταν έλαβε το συγκεκριμένο SMS από το Δήμο ενημέρωσε την Αστυνομία.

Καλά τα παιδιά στην υγεία τους

Μετά τον εντοπισμό τους σε κακή κατάσταση τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους έγινε πλύση στομάχου και πέρασαν από διάφορες εξετάσεις και κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία. Σύμφωνα με σχετικό ανακοινωθέν τα παιδιά είναι καλά και δεν υπάρχει οτιδήποτε με την υγεία τους. Τα παιδιά αναμένεται να δώσουν καταθέσεις για τα όσα έζησαν αυτές τις 8 ώρες της απαγωγής τους.

 

Προηγούμενη ενημέρωση

Ομολόγησε πως αυτός τηλεφώνησε για βόμβα στο σχολείο της Δροσιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει ο ένας 10χρονος ‘’κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω’’

Δυο λεπτά από το σχολείο το διαμέρισμα που εντοπίστηκαν τα παιδιά

Σχετικά νέα

X
Translate »