Breaking News

Αθλητικά Νέα

Συνεχίζεται σήμερα το King of Kite στους Σοφτάδες (pics-vids)

Με πολύχρωμα αερόστατα έχει γεμίσει ο ουρανός στη γνωστή παραλία Σοφτάδες εκεί όπου βρίσκεται το Kahuna Surfhouse, όπου άρχισε χθες και συνεχίζεται, το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού kite surfers στην Κύπρο.

Guest star είναι η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Bruna Kajiya, η οποία την Παρασκευή βράδυ ήταν στο πάρτι που είχε δοθεί προς τιμήν της στο Ε- HOTEL στα Περβόλια Λάρνακας. Η Bruna Kajiya μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Kahuna Surfhouse, έχοντας φόντο το ηλιοβασίλεμα, έτσι όπως το βλέπει κανείς από το Sky Lounge στην οροφή του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο ακρωτήρι του φάρου στα Περβόλια, με θέα τρεις θάλασσες.

 

Drinks with Bruna! Whoop! Keep in touch with live updates throughout the weekend of King of Kite through our Facebook page! Airush Cyprus CASIO G-SHOCK E-Hotel Spa & Resort Red Bull Kahuna Surfhouse Cablenet HotForex #kitvideo

Posted by Kahuna Surfhouse on Friday, July 6, 2018

Η Βραζιλιάνα αθλήτρια της Red Bull θεωρείται η κορυφαία γυναίκα kitesurfer στον κόσμο, και έχει κατακτήσει πέντε εγχώριους τίτλους, ενώ άλλες τόσες φορές ήταν δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Οι Σοφτάδες, το ιδανικότερο μέρος για kitesurfing στο νησί, φιλοξενούν για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον διεθνή αγώνα King of Kite, που αποτελεί και το ετήσιο πρωτάθλημα της Κύπρου.. «Η αίγλη της διοργάνωσης γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερη. Φέτος έχουμε περισσότερες συμμετοχές από το εξωτερικό, ειδικά από Ελλάδα και Ισραήλ, ενώ αυξάνονται και οι αθλητές από την Κύπρο και γενικά οι φίλοι του σπορ» δήλωσει ο Ηλίας Μαντοβάνη, επικεφαλής της οργανωτικής ομάδας του King of Kite. Το φετινό King of Kite μοιράζει έπαθλα ύψους 9.000 ευρώ.

 

 

Το kitesurfing, ένα καινούργιο άθλημα που μετράει μόλις δύο δεκαετίες ζωής, αναπτύσσεται ραγδαίως τα τελευταία χρόνια και το 2024 θα μπει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Με πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμή, καλοκαιρία τους πιο πολλούς μήνες του χρόνου και ισχυρού ανέμους, η Κύπρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για το άθλημα.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »