Aστυνομικά νέα

Συνελήφθη η οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Λάρνακας-Μοιραίες διακοπές

Υπό φρούρηση νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, η 30χρονη οδηγός του οχήματος, που συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που επέβαινε η 64χρονη η οποία έχασε χθες το απόγευμα τη ζωή της στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λάρνακας.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Αλεθρικού όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα φαίνεται να κτυπήθηκε στο πίσω μέρος της από το όχημα της 30χρονης το οποίο κινείτο στην ίδια κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση ο 54χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας όπως και η 64χρονη σύζυγός του που βρίσκονταν στην Κύπρο για διακοπές, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών η 64χρονη υπέκυψε στα τραύματα της, ενώ ο 54χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας εξετάστηκε από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες της μοτοσικλέτας δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, ενώ τόσο στον 54χρονο όσο και στην οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Σχετικά νέα

X
Translate »